Ben nba kuponu çıkardım adam diyo tek mac canlidan gidelik canliya baktım sadece buz hokeyi var dedim ne diyo bu manyak verdigim nbade geldi15 i niyr alip kactin o zaman😂
Ben nba kuponu çıkardım adam diyo tek mac canlidan gidelik canliya baktım sadece buz hokeyi var dedim ne diyo bu manyak verdigim nbade geldi15 i niyr alip kactin o zaman😂
Engelliyim dedun en iyisi😂Ben nba kuponu çıkardım adam diyo tek mac canlidan gidelik canliya baktım sadece buz hokeyi var dedim ne diyo bu manyak verdigim nbade geldi
Veysi Allah cezanı vermesin Veysi gece gece ömrümü çürüttün 😂Ben nba kuponu çıkardım adam diyo tek mac canlidan gidelik canliya baktım sadece buz hokeyi var dedim ne diyo bu manyak verdigim nbade geldi
Valla dedim bu manyagi nerden buldum adama ilkte dsdim sen paparani ver senden oynuyalimEngelliyim dedun en iyisi😂
Kuzenim polis senin ismine bi baktirayim😂Valla dedim bu manyagi nerden buldum adama ilkte dsdim sen paparani ver senden oynuyalim
Gel de dolandırma 😂😂😂Adama lebron 7.5 ribsund üst diyom
Denver pelicans her periyot ej az 45 sayi cikar bahsi oynuyalim diyom 30a 95 veriyo
Herif buz hokeyi tercij ediyo
Adam hem dolandirici hem hakli😂Gel de dolandırma 😂😂😂
Senin babana ulasirlsr yakinda 😂Valla bak mesajlari silmediysem aticam
Veysiyede ayırın 😂bu yurttakiler işsiz valla gece gece çiğköfte yapiyoz 😃
Valla dogru diyon 15 te benim kaptirasim geldi sana papara atAdama lebron 7.5 ribsund üst diyom
Denver pelicans her periyot ej az 45 sayi cikar bahsi oynuyalim diyom 30a 95 veriyo
Herif buz hokeyi tercij ediyo
Nerdesin veysi özledikGeldom