kumarbaz
Guest
küfür etme ama kurallara baştan uyBenm evdeki zulayi gorsen gotune sokar gonderim o adama
küfür etme ama kurallara baştan uyBenm evdeki zulayi gorsen gotune sokar gonderim o adama
Aga olmuyo böyle valla günde 1k mesaj kasıyom malin biri geliyo bu bence veysi diyo 15 kisi üstüme yapisiyola veysi sen de mi tovbe ettin
Senin gotunden kan alirim veysi 😂Benm evdeki zulayi gorsen gotune sokar gonderim o adama
Dur tövbe etti 😂Numaran var babana ulaşayım mi😂 cok basit
Valla farketmezNumaran var babana ulaşayım mi😂 cok basit
😃😃😃😃😂😂😂😂😃😃😃Aga olmuyo böyle valla günde 1k mesaj kasıyom malin biri geliyo bu bence veysi diyo 15 kisi üstüme yapisiyo
dedebet coktu mu la paranaAga olmuyo böyle valla günde 1k mesaj kasıyom malin biri geliyo bu bence veysi diyo 15 kisi üstüme yapisiyo
Moderatorler sovuyo bana aga gormuyonmuküfür etme ama kurallara baştan uy
Tamam adam da ogrensin herseyi😂Valla farketmez
Ödemedi valla icerde 1k kaldidedebet coktu mu la parana
baya ugrastiydim 😀
Oğlum ben seni insan sandım 16-17 TL için yaptığın şeye bak desen ki kardeşim bana lazımdı yine atardım serefsizim ki atardım bak ben burada kac gündür 20 TL bulmak için kendimi yirtiyorum faturalarım var ödeyemiyorum ve sen bnm sadece paramı değil umutlarımı da aldın anladın mıLossday kardeşim bana o gün neden böyle birşey yazdin onu söyle canlida 1 mac varken 3 4 macta katlariz diyodun
Kaşarlaşma veysi anlaşma yaptık uslu dur 😂Moderatorler sovuyo bana aga gormuyonmu
iyi cok sukur 😀Ödemedi valla icerde 1k kaldi
Hemen hesap acar 😂kendine gelsin 😀😀
Numarasi var sende tanıdığın bi telefoncuya git sana babasinin numarasini ciksrsin ara oglun beni dolandirdi deOğlum ben seni insan sandım 16-17 TL için yaptığın şeye bak desen ki kardeşim bana lazımdı yine atardım serefsizim ki atardım bak ben burada kac gündür 20 TL bulmak için kendimi yirtiyorum faturalarım var ödeyemiyorum ve sen bnm sadece paramı değil umutlarımı da aldın anladın mı