şu paparadan para dagitirkenmi 😁Bildiginkz büroyu
BiliyozBehlulkacar die kullanici adom vardi
Kardes ozrunu dilediysen haksiz oldugunu kabul ediyosun ben hakli oldugum icin ozur dilemiyorum.haksiz olsam ozur dilemesinii bilirdim.ama ben acik acik söyliyorum seni hic sevmiyorum o yuzden muhattap olmuyorumBazı şeyleri çok abartiyosun . Orda da birşey yok ki üstelik ben ozrumu dile getirdim
La durun siz 😂Kardes ozrunu dilediysen haksiz oldugunu kabul ediyosun ben hakli oldugum icin ozur dilemiyorum.haksiz olsam ozur dilemesinii bilirdim.ama ben acik acik söyliyorum seni hic sevmiyorum o yuzden muhattap olmuyorum
biliyorumBetbir her ay 1 2 kullanicnin sıkıntısını cozucez die konu acti fatura vs vs
Kavga yok sadece benimle muhattap olma diyorum🙏🙏🙏La durun siz 😂
Bende 270tl martabetten çektim dedim 250tl fatura borcum var 20tlye sizin icin roll yapicam.konu actim kazsncin hepsi size dedim adamlar gördü bunu bana dedi faturanı biz oduyelimBetbir her ay 1 2 kullanicnin sıkıntısını cozucez die konu acti fatura vs vs
Özür dilemek bir erdemliktir insanı kucultmez yada yuceltmez . Haksiz olduğumu kabul etmedim ben eğer 2 kişi tartisiyorsa karşılıklı hatalar vardır .Kardes ozrunu dilediysen haksiz oldugunu kabul ediyosun ben hakli oldugum icin ozur dilemiyorum.haksiz olsam ozur dilemesinii bilirdim.ama ben acik acik söyliyorum seni hic sevmiyorum o yuzden muhattap olmuyorum
he hatırlıyorum 😀😀Bende 270tl martabetten çektim dedim 250tl fatura borcum var 20tlye sizin icin roll yapicam.konu actim kazsncin hepsi size dedim adamlar gördü bunu bana dedi faturanı biz oduyelim
Hatam var veya yok ben bu konuyu uzstmak istemiyorum seninle muhattap olmakta istemiyorum saygi duyarsan sevinirim.beni gormezden gel yeterli benim icinÖzür dilemek bir erdemliktir insanı kucultmez yada yuceltmez . Haksiz olduğumu kabul etmedim ben eğer 2 kişi tartisiyorsa karşılıklı hatalar vardır .