NieSen yarin kesin ban yersin 😂
NieSen yarin kesin ban yersin 😂
Ahahahhaaha dolandırıcı yaziyor lan😂😂😂😂Ama cidden profilimdeki dolandirici yazisini kaldırın ciddiyim valla bıraktım
once parayi bana atcan oyle 😀Ben roll konusu acsam onaylanicak değil mi
Yeni mi gördünAhahahhaaha dolandırıcı yaziyor lan😂😂😂😂
Nasıl güzel mi 😂😂Ahahahhaaha dolandırıcı yaziyor lan😂😂😂😂
nasii ama 😀Ahahahhaaha dolandırıcı yaziyor lan😂😂😂😂
Ban atmasaniz olur artik dolandırıcı yaziso dursun orda kimseyi kandiramaz😂Nasıl güzel mi 😂😂
Onaylarız baktık sahte doğru seni KuponBaz göteborg şubesine postalarızBen roll konusu acsam onaylanicak değil mi
Bak herşeyi yaptim su zamana kadar ama sahte roll acmadim vallaOnaylarız baktık sahte doğru seni KuponBaz göteborg şubesine postalarız
Ne alakaonce parayi bana atcan oyle 😀
Jandarma47 sen değil misin şimdiBak herşeyi yaptim su zamana kadar ama sahte roll acmadim valla
sahte etkinlik yapaan felanNe alaka
Değilimde bana guzel yol acti 1 saatlikte olsaJandarma47 sen değil misin şimdi![]()
Ne alakaDeğilimde bana guzel yol acti 1 saatlikte olsa
Yani millet bana veysi suphesiyle bakarken geldi ben veysiyim dedi millet ona yöneldi bende dedim gorun ben değilim ayagina kurtardim ama ban atmislarDeğilimde bana guzel yol acti 1 saatlikte olsa
Oradaki nicklerin ne ?Yani millet bana veysi suphesiyle bakarken geldi ben veysiyim dedi millet ona yöneldi bende dedim gorun ben değilim ayagina kurtardim ama ban atmislar