Fazla yazamıyorum bu ara 2 yerdedeOsman abi hooddta 40 saniye kuralda 45k mesajın var burda 1.5k
Fazla yazamıyorum bu ara 2 yerdedeOsman abi hooddta 40 saniye kuralda 45k mesajın var burda 1.5k
Bu alemde onu tanımayan varmı 😅Tanır mısın veysiyi 😂
Beni hic sevmezdin demiFazla yazamıyorum bu ara 2 yerdede
Bi sorunum olmadi ki senle niye sevmim 😅Beni hic sevmezdin demi
Sana hiç zararım yok ama hep rolling sayfasinda takılırdin bende oraya hic bulasmazdimBu
Bu alemde onu tanımayan varmı 😅
2 saattir konuşuyoruz dolandırılasım geldi çok candan biri 😂Bi sorunum olmadi ki senle niye sevmim 😅
Nasıl bilirdin beni küfür etmedsn söyle. D bunca adım çıkmasına ragmdn yine iyi koparmiyomuydumBi sorunum olmadi ki senle niye sevmim 😅
Beni reelde gorcen2 saattir konuşuyoruz dolandırılasım geldi çok candan biri 😂
Aynen hiç bi sıkıntı olmadı orayada daha girmiyorum sayfada eski tokatcilar var ilker abiye yakismadiSana hiç zararım yok ama hep rolling sayfasinda takılırdin bende oraya hic bulasmazdim
Adamın ciğerini sökersin sen 😂Beni reelde gorcen
Helal valla tebrik ediyodum seni bazilsri gercekten hak ediyodu 😅😅Nasıl bilirdin beni küfür etmedsn söyle. D bunca adım çıkmasına ragmdn yine iyi koparmiyomuydum
Istanbulda mi oturuyonBeni reelde gorcen
Yok ben valla burda yaparim ederim ama reelde dünyanın en paylasimcisi en yardimseveri benim tanidimmi canli birini valla birşey yapamamAdamın ciğerini sökersin sen 😂
IzmirIstanbulda mi oturuyon
Yani sosyal medyada ruhumda bi kasarlk var valla yalan değilYok ben valla burda yaparim ederim ama reelde dünyanın en paylasimcisi en yardimseveri benim tanidimmi canli birini valla birşey yapamam
Osman , veysinin nickine tıklasana biIstanbulda mi oturuyon
Izmirin hizli genclerinden
Sen istanbulmuIzmirin hizli genclerinden
Valla sen kesin reelde cok hizlisin herkese is koyuyosundurYok ben valla burda yaparim ederim ama reelde dünyanın en paylasimcisi en yardimseveri benim tanidimmi canli birini valla birşey yapamam
Aynen 😅 en elit semtinde oturuyorum 😅😅Sen istanbulmu