Yok be ben sakinim arkadas canlisiyimm kimseye bulaşmam keko degilimValla sen kesin reelde cok hizlisin herkese is koyuyosundur
Dolandiriciligin cezasi yok zaten 😅Benim sosyal medyada 10 yıldır her platformda vukuatim var fake kiz hesapla 11 12 yaslarinda oyunlara karakter aldirtiyodum yaslilari kandirip
Ben tam kekoyum adidas fosforlu esorfman takimlar kalin taban falanYok be ben sakinim arkadas canlisiyimm kimseye bulaşmam keko degilim
Aga bak yaptigin yer guzel oldumu risk 0 hoodta yapiom kim sikayet edebilirDolandiriciligin cezasi yok zaten 😅
Sen bilirsin hoş değil bence böyleVeysi siliyim mi nickinde yazanı
Yas kac senin agaBen tam kekoyum adidas fosforlu esorfman takimlar kalin taban falan
Bu arada buna guldunuzde 16 yaşında wolftram hesabi sattim 8bintlyeBenim sosyal medyada 10 yıldır her platformda vukuatim var fake kiz hesapla 11 12 yaslarinda oyunlara karakter aldirtiyodum yaslilari kandirip
Bu yaptiklarimdan oyun 2. Hesabim vardi 😂 yaslilardan karakteler saolsinBu arada buna guldunuzde 16 yaşında wolftram hesabi sattim 8bintlye
Daha iyi en azindanSildim
Yarin paplo gelecekte onla ugrascaz allahım bu yuzlestiklerimin en zoru olucakSildim
Sen mi gel dedinYarin paplo gelecekte onla ugrascaz allahım bu yuzlestiklerimin en zoru olucak
Etiket atarsın banadaYarin paplo gelecekte onla ugrascaz allahım bu yuzlestiklerimin en zoru olucak
Yok illa gorcek beniSen mi gel dedin
Yok o takılmıyor burdaYok illa gorcek beni