Entebeti bilmem ama sana 2 kez söz verip yapmaman yakıştı gibi rengini belli ettin@Entebet destek size hic yakismadi birazdan konu acacagim
Entebeti bilmem ama sana 2 kez söz verip yapmaman yakıştı gibi rengini belli ettin@Entebet destek size hic yakismadi birazdan konu acacagim
Mesaj atar mısın ne oldu@Entebet destek size hic yakismadi birazdan konu acacagim
Bi kuponun daha varsa söyle o gelirse 3.sözünü verirsin@Entebet destek size hic yakismadi birazdan konu acacagim
şansın bol kazancın daim olsun hadi hemen betyap bilet etkinliğine alayım seni2 gundur türk takimlarindan iyi aldim
Kardeşim kimden bahsettin kullanıcı adını yazar mısınBunun gibi namussuz hasiyetsiz yalanci 3 kagitci bir insanin lafina itimat edilirmi![]()
Kim olabilir hahahahahKardeşim kimden bahsettin kullanıcı adını yazar mısın![]()
Ben kimseye hakaret etmem asla tanımam da zaten burdaki kimseyi sadece şunı biliyorum 2 kez sözünü tutmadığınıKim olabilir hahahahahtahmin et.
Al iste @lazio34Ya senin kadar 3 5 tlyi hesap edecek kadar pinti aptal biri varmi burda benim ağzımı açtırma ac oglu ac
Benim yazdıklarıma niye cevap veremiyosun kardeşim onu anlamadım ben çünkü kötü bi söz kullanmadım kullanmam sadece niye cevap veremedin kumarbaza 20 tl al roll yap diyeceğine al sözümü tutuyorum desen daha iyi değil miydi8 tl icin yalamadigin sey kalmadi 2 3 isim vw rgelicek
Siliyorum yorumları alıntı yapıyorsunuz. Yoksayın birbirinizi görmeyin ikinizin ilişkisi beni yorduAl iste @lazio34
Entebet ne yaptı@Entebet destek size hic yakismadi birazdan konu acacagim
Kardeşim benim dediğime bişeyde ya ben düzgünce incitmeden hakaret vs kötü söz kullanmadım benim alıntılara neden cevap vermiyosun kiAl iste @lazio34
Ya bunun 1dediği öbürünü tutmuyor. Yalancilarin kirali 2 hafta sonra seni buralarda para dilenirken görürsemBenim yazdıklarıma niye cevap veremiyosun kardeşim onu anlamadım ben çünkü kötü bi söz kullanmadım kullanmam sadece niye cevap veremedin kumarbaza 20 tl al roll yap diyeceğine al sözümü tutuyorum desen daha iyi değil miydi![]()