Papara işlem geçmişini at
Kardeşim yaa borcum yok dur canlıya yazdığım şimdi mesajı aayimİzin verildi yazıp gondermeyenn site görmedim sende var bı alengirli işler
Kardesim bu site vurgun yapti kimseye odeme yapmiyor bazi forumlarda isim yaptılar herkes yatirim yapiyordu ödeme yapmiyorlar artikİzin verildi yazıp gondermeyenn site görmedim sende var bı alengirli işler
Öyle izin verildi yazıyor ödeme yapmıyor birde sürekli güncelleme va yalanı var oratadaa
Bu bi ara bonushood tada sponsordu sanirimKardesim bu site vurgun yapti kimseye odeme yapmiyor bazi forumlarda isim yaptılar herkes yatirim yapiyordu ödeme yapmiyorlar artik
İzin verildi deyip mi ödeme yapmıyor?Kardesim bu site vurgun yapti kimseye odeme yapmiyor bazi forumlarda isim yaptılar herkes yatirim yapiyordu ödeme yapmiyorlar artik
Izin verilsin veya verilmesin fark etmiyor 100 tl öder mi bilmiyorum ama kimseye ödeme yapmiyor bu site. Önce isim yaptılar sonra vurgun bilmeyen az kisi var bu sitenin dolandirici oldugunuİzin verildi deyip mi ödeme yapmıyor?
BekleAl kardas iki dakia önceki canlı konuşma izi verildi diyor ödendi demiyorr
Eskiden bu karektersizler oraya sponsorduBirtek ben değilim bonushodd da biri paylaşmiss
Evet bi kaç kişi aalmıyor canlı destek artık yüzme apariyrrEskiden bu karektersizler oraya sponsordu
Gecmis olsun bu site 100 tl icin bunu yapiyorsa yazik gercekten baska birsey demiyorumEvet bi kaç kişi aalmıyor canlı destek artık yüzme apariyrr
Yazıya bakIzin verilsin veya verilmesin fark etmiyor 100 tl öder mi bilmiyorum ama kimseye ödeme yapmiyor bu site. Önce isim yaptılar sonra vurgun bilmeyen az kisi var bu sitenin dolandirici oldugunu