pek güvenemedim ondan sorayım dedimsite 150 tl yi öder gibi
Cekwrsinarkadaslar bakiyeyi 150 tl yaptım site güvenilirmi 50 tl yatırılırmı önceden ceken varsa bilgilendirirse sevinirim
allah aşkına bu nasıl bir mantık ? orada 150 tl yi bedavadan almak icin denenirmi diye soruyorum 50 tl yi baska siteye atıcak olsam atarım zaten onun garantisi yok ama buradan en az 150 tl cekerim bonus bakiyesiyle ondan soruyorumguvenmıyorsam kardeşim soyle yap 50 tl yı guvenılır bır sıteye at oyna sonra cekım yap en azında kafanda soru ışaretı olmaz d-guvenılırmı dıye
tam anlayamadımki demek istediğiniguvenmıyorsam kardeşim soyle yap 50 tl yı guvenılır bır sıteye at oyna sonra cekım yap en azında kafanda soru ışaretı olmaz d-guvenılırmı dıye
yeni araştırdım işte bütün forumlara baktımarkadaş madem cekım yapan cok kişi varmış dıyorsun en başta neden oyle bırşey soruysun o zman kusura bakmada guvenılrmı dıye zaten sen soyluyorsun cekım yapan var dıye
bununda garantısı yok farzet sıte vermedı 150 alayım derken 50 de gıtcek sence mantıklımıallah aşkına bu nasıl bir mantık ? orada 150 tl yi bedavadan almak icin denenirmi diye soruyorum 50 tl yi baska siteye atıcak olsam atarım zaten onun garantisi yok ama buradan en az 150 tl cekerim bonus bakiyesiyle ondan soruyorum
tamam dostum sil istersen yorumu 50 tl de buluruz heralde :distemek yasak dostum.
50 tl yatırıp 200 çekicem 50 tl atsam 200 tl yapma ihtimalim %20 falandır sanırım en azından buraya atıp cekme ihtimalim dahaa fazla diye düşünüyorum 50 tl icin yapcaklarını zanntmiyorum birşeybak kardeşim genede sen bıırsın ama o sıtenın adı bıldıgım kadarıyla pek duyulmamış tercıh senındır
her zaman 😃@kumarbaz mudur işinin başındasın valla helal
Senin niyet belli vurkacCekım yapan çok kişi varmış bakiye burada çekimde yardımcı olana 90 tl veririm isterse tel no da veririm