kumarbaz
Guest
papele yaz shshsana mesaı vermelerı lazım nerde patronlar7 24 acık bufe gıbısın masallah
papele yaz shshsana mesaı vermelerı lazım nerde patronlar7 24 acık bufe gıbısın masallah
olum istemiyorum para mara kamilmisinSenin niyet belli vurkac
50 TL lazım atana 70olum istemiyorum para mara kamilmisinyatırdım cekimi bekliyorum
Oğlun varsa ondan al aslanimolum istemiyorum para mara kamilmisinyatırdım cekimi bekliyorum
hop50 TL lazım atana 70
Sustum
Kardeşim sen ne ayaksın yaolum istemiyorum para mara kamilmisinyatırdım cekimi bekliyorum
seni kim tanıyor mesajlarına bakılırsa kumarbazın tekisin kumarbaz adamada güvenilmezOğlun varsa ondan al aslanim
Istemiyorsan 50 atana 90 atarim demeyeceksin seni kim taniyor ki kim atsin
Ne sacmaliyosun kumarbaz olmayan adamin burds isi ne😁seni kim tanıyor mesajlarına bakılırsa kumarbazın tekisin kumarbaz adamada güvenilmez
Sen burda mesaj çok olunca insanların gvnilmez mi oluyorseni kim tanıyor mesajlarına bakılırsa kumarbazın tekisin kumarbaz adamada güvenilmez
Carpacak birini arıyordu işte bulamadiSen burda mesaj çok olunca insanların gvnilmez mi oluyor
Enayi lavuk bize dolandırıcı diyor üstü kpliCarpacak birini arıyordu işte bulamadi
Sen sus dolandirici 17k mesajin var kesin dolandiricisin😁
Sende dolandırıcının kimi dolandirdim 😂😂😂
Neyse ikinizede kızmıyorum sonuçta beni tanımadığınız için böyle konuşmanız normal gerçi en iyi yaptığımız şeyde bu herneyse şansınız açık olsunSende dolandırıcının kimi dolandirdim 😂😂😂
Benim çok yüksek çekimlerim oldu hicbirinde sorun yasamsdimtime4bets sitesi, daha öncesinde milleti dolandırmıştı, sonrasında ise yönetim değişti deyip bir çok foruma sponsor oldular. Ama değişen bir şey olmadı . Luckybet’in kadrosunu da kendi bünyelerine kattılar. Lakin üye kazancını haksız gerekçeler ile silmişlerdir. Şahsi düşünce ve tavsiyem asla güvenilir olmadıkları yönündedir. Bu demek değildir ki 150 veya 1 K ya kadar olan kazanımları ödemeyecekler. Ben tavsiye etmiyorum. Sitenin dolandırıcı olduğuna ilişkin sağlam deliller var elimde. Ayrıca prizmabet de bu ekibin bir parçası.