Aktif değil yanlış Bilgi sonucu
Guest
Aynen bir ara 20:50 yazdim yanlışlıklasaatler karıştı sanırımm
Aynen bir ara 20:50 yazdim yanlışlıklasaatler karıştı sanırımm
23 demen gerekiyordu sanırımMaç başlamasına 10 dak kala sorular gelecek bilginiz olsun ve sırayla devam edecek
reis bir kezmi hak kazanıcaz yoksa maç boyunca kazanma şansımız olucakmı ? bir de sitedeki profilimize mi tanımlanıcak yoksa paparayla bize mi göndericeksiniz ?Maç başlamasına 10 dak kala sorular gelecek bilginiz olsun ve sırayla devam edecek
Her üye 1 kez yararlanacak tabi etkinliğe sponsor olan büro hesaplarımıza tanımlayacakreis bir kezmi hak kazanıcaz yoksa maç boyunca kazanma şansımız olucakmı ? bir de sitedeki profilimize mi tanımlanıcak yoksa paparayla bize mi göndericeksiniz ?
25tl frebet cok zor cekim en az 400tl.. zor site ama saglam yer.. frebet olması kötüreis bir kezmi hak kazanıcaz yoksa maç boyunca kazanma şansımız olucakmı ? bir de sitedeki profilimize mi tanımlanıcak yoksa paparayla bize mi göndericeksiniz ?
maksat katılmak olsun ozaman reis benim fatura kapalı profilime giremiyorum onay sms'i bana ulaşmıyoHer üye 1 kez yararlanacak tabi etkinliğe sponsor olan büro hesaplarımıza tanımlayacak
Benimde aynı 😂😂maksat katılmak olsun ozaman reis benim fatura kapalı profilime giremiyorum onay sms'i bana ulaşmıyo![]()
canlıya yeni numara verirsen hallediyorlarmaksat katılmak olsun ozaman reis benim fatura kapalı profilime giremiyorum onay sms'i bana ulaşmıyo![]()
sagolasın bilgi için ama boşver sonra kendi numaramız silinecek bu sefer hat degişmiş olsam amenna hala kullandıgım numarayı degiştirmiyim kalsın böylecanlıya yeni numara verirsen hallediyorlar