Bu kural her zaman vardı ama arkadaşımız yanlış cevap vermişben hep ödül konulrinda savundum seni hâlâ savunuruM
biz sorduk bu cevaba göre hareket ettik.
ozaman bu kural yoktu
Bu kural her zaman vardı ama arkadaşımız yanlış cevap vermişben hep ödül konulrinda savundum seni hâlâ savunuruM
biz sorduk bu cevaba göre hareket ettik.
ozaman bu kural yoktu
BEN OKUMADIM DOĞRU ÇÜNKÜ OZAMAN KAZANMAMISTIMBu kural her zaman vardı ama arkadaşımız yanlış cevap vermiş
Kurallarda belirtilmiş ama belirtilmemiş diyorsun kural yeni eklenmiş diyorsun yanılıyorsun kural her zaman vardıBEN OKUMADIM DOĞRU ÇÜNKÜ OZAMAN KAZANMAMISTIM
@Turco kazandi ve sordu kurallarda belirtilmemis kazanan kazaniyomu yazdi bu cevabi aldi
50 lira icin degmez muhabbet
@CEG Lütfen uzatmayalım konuyu. Sen hakkını yediğimizi düşünüp forumu terkedebilirsin yolun açık olsun. Konu altında daha fazla gereksiz muhabbet istemiyorum. Ben milyarlar dağıttım bu forum için. Senin 50 TL nin peşine düşecek değilim.BEN OKUMADIM DOĞRU ÇÜNKÜ OZAMAN KAZANMAMISTIM
@Turco kazandi ve sordu kurallarda belirtilmemis kazanan kazaniyomu yazdi bu cevabi aldi
50 lira icin degmez muhabbet
Senin amacın gitmemse bunu özelden iletebilirsin@CEG Lütfen uzatmayalım konuyu. Sen hakkını yediğimizi düşünüp forumu terkedebilirsin yolun açık olsun. Konu altında daha fazla gereksiz muhabbet istemiyorum. Ben milyarlar dağıttım bu forum için. Senin 50 TL nin peşine düşecek değilim.
Öğlen 11 den beri sana laf anlatmaya çalışıyorum. Kumarbazın hatalı bilgi verdiğinide söyledik. Ama hala konu altına yazıyorsun. Ben forumdaki bütün mesajara bakmıyorum. Bu aralar sakinliği görüyorsun. Yeni şeyler eklemek için çabaladığım için forumla ilgilenemiyorum. 6 saattir anlamayan bir insana ne dememi bekliyorsun ? Bundan sonraki etkinliklerde ekran görüntüsü alıp kendinizi savunabilirsiniz. İspatınız yoksa hiçbir şekilde kendinizi savunmaya çalışmayın. Bizi yalancı durumuna düşürmeyin. Bu hareketinizi hiçbir forum admini affetmez. İspat ister ama ben 6 saattir sana güzel bir dille anlatmaya çalışıyorum. Benimde sabrımın bir sınırı var kardeşim. Memnun değilsen forumu terkedebilirsin dedim. Ha bundan sonra böyle durumlarda bana ispat sunanlara da ödülün 10 katını veririm.Senin amacın gitmemse bunu özelden iletebilirsin
Ben diyorum ki okumadim doğru Turco okuduğunu bi ibare görmediğini ve kumarbazda herkesin sınırsız katılabilcegini söyledi ve biz hepimiz yanlış anladık ozaman bu konuda tüm yetkililere mesaj gidiyo uyarsaydiniz dedim burda hata nerde?
Tamam kural bu bu hata olmus deseniz anlarız kac koldan bana oynamaya başladıniz
ben bastada yazdım sancak a etkinliklerde arkandayim lafim yok diye ben konuyu söyledim tamam hata olmus dicenize cirkinlesme forumu terket diyonuz
Yok ya baktimda guzel mac yok gece yarin yaaprimYeni güne girdik hemen 3 kupon yapistirayim