saka yapiyorum bu aradaercument abi onlara iyi bi pay cikarmis demek 😀
sabah biri gelir ciddiye alir simdi
saka yapiyorum bu aradaercument abi onlara iyi bi pay cikarmis demek 😀
bam bam 😂Evet her gün herkesten istediğinden biliyoruz önemini
O zaman sozlerime "Kimse şey yapmayacağı eşeğin önüne şeker atmaz " cumleleriyle son veriyorumPara önemli bsy kanka![]()
Martabet betasus mudobet sayayım mıBaska sponsor varmiydi buraya![]()
Senin hatan insanlara nasıl davranilicagini bilmiyorsun az önce ben düzgün bir şekilde ilk defa para yatırımına ne fırsatlarının olur diye soruyorum sen diskoya götürüyorlar diyosun ayipEvet her gün herkesten istediğinden biliyoruz önemini
Ana sayfada en asagidaki liste sponsor listesi kontrol et derimBaska sponsor varmiydi buraya![]()
Özür dilerimSenin hatan insanlara nasıl davranilicagini bilmiyorsun az önce ben düzgün bir şekilde ilk defa para yatırımına ne fırsatlarının olur diye soruyorum sen diskoya götürüyorlar diyosun ayip
Aynen dogru betasustan iyi mac yayini oluyoMartabet betasus mudobet sayayım mı![]()
1080Aynen dogru betasustan iyi mac yayini oluyo
Ha birde modlar taraf tutmaz bunu unutmaÖzür dilerimöğretir misin? Diyeceğim ama para istersin vazgeçtim. Kendine iyi bak
ciger?diğer dalak kalmadı
Tamam kralHa birde modlar taraf tutmaz bunu unutma
Hangi dalak 😂diğer dalak kalmadı
Biliyorum sponsor siteleri forumda surekli entebet muhabbeti oluyor surekli ondan dedimAna sayfada en asagidaki liste sponsor listesi kontrol et derim
Kavga etmiyor kimseNeyse yatin uyuyun Allah askina artik kavga edip kendinizi huzursuz etmeyin bos yere
haha evet ciğer yazacaktim😂😂😂ciger?
sağ dalak 🤮🤮🤮😂😂😂😂Hangi dalak 😂
BYE!! 😂😂sağ dalak 🤮🤮🤮😂😂😂😂