yav adam girmiş bakmış konuya cevap yazmamış daha ne açıklaması@turous aciklama lutfen?
yav adam girmiş bakmış konuya cevap yazmamış daha ne açıklaması@turous aciklama lutfen?
Son gorulmelerde ciddi sıkıntı var etiket yapınca bile konuda gösteriyor sanirimyav adam girmiş bakmış konuya cevap yazmamış daha ne açıklaması![]()
Son gorulmelerde ciddi sıkıntı var etiket yapınca bile konuda gösteriyor sanirim
Son gorulmelerde ciddi sıkıntı var etiket yapınca bile konuda gösteriyor sanirim
Sana anlattım problem var dostum
Hahahahahaah haklisinSana anlattım problem var dostum
Tek lafla attım 30 dk sonra tekrar istedi yemeğe cikiyorum bi 25 daha atarmisin çekim verdim Allah bilir ne zaman gelir dedi onu atmadımBen ona yazdim gerekeni söyledi ama atmasa soz ben atacam
Kimse annesini kullanmasın Allah şifa versin bende annemi kanserden kaybettim en sevmediğim muhabbetBen ona yazdim gerekeni söyledi ama atmasa soz ben atacam
Sen bilirsin beklemende fayda var ama verirKimse annesini kullanmasın Allah şifa versin bende annemi kanserden kaybettim en sevmediğim muhabbet
Yapı Kredi hesabin varmi
Yok papara atarım attıktan sonra da sana iki çift lafım olckYapı Kredi hesabin varmi
Sen kimsin ki bana laf edecek hayirdirYok papara atarım attıktan sonra da sana iki çift lafım olck
Madem guvenmedin atmicaktin adama burda ben çok kksye para attim geri gönderecekler halen ama umrumda değil 25 10 20 demek istediğim şu güven yok ise atma neyse mustafam uzatmayalim ben söz verdim atıyorum sana at paparaniYapı Kredi hesabin varmi
Ya at paparani uzamasin dostmSen kimsin ki bana laf edecek hayirdir
Ne bu Foto hayirdir ?Madem guvenmedin atmicaktin adama burda ben çok kksye para attim geri gönderecekler halen ama umrumda değil 25 10 20 demek istediğim şu güven yok ise atma neyse mustafam uzatmayalim ben söz verdim atıyorum sana at paparani
@kumarbaz paramı teslim alirmisinYa at paparani uzamasin dostm
Ben anladığım kadarıyla sen ne zaman istersem at demissin dostm bak ikinizi de bilmem fazla sana söz verdim diye atiyrm atma dersin param cebte kalır kısa parlement paramNe bu Foto hayirdir ?