Kanka seveninde cokk😊😊 tebrik ederim😂😂 ben yedek😄😄😄Kanka urfadan misafir geldi onunla ilgileniyorum ya 😂😂
Kanka seveninde cokk😊😊 tebrik ederim😂😂 ben yedek😄😄😄Kanka urfadan misafir geldi onunla ilgileniyorum ya 😂😂
@Mahonii kanka sana da çıkmış tebrikler5 kisi 10 tl Çekiliş Sonuçları | Çekiliş Yap
www.cekilisyap.com
Eyvallah kanka 😂Kanka seveninde cokk😊😊 tebrik ederim😂😂 ben yedek😄😄😄
Mesajono yeni gordok benimkini de sen alEtkinlik için teşekkürler @brkbz28 kazananlara tebrikler
Çıkmışım vay be bugün sansliyim5 kisi 10 tl Çekiliş Sonuçları | Çekiliş Yap
www.cekilisyap.com
Paparalar bana ama biraz beklicek kazananlar5 kisi 10 tl Çekiliş Sonuçları | Çekiliş Yap
www.cekilisyap.com
Benimkini capslock a atin ben içiyorum kesenize bereketMesajono yeni gordok benimkini de sen al
@Capslockk şimdi @Burak5678 ben ares yapacaz sonra sen yap 😂 😂 😂Mesajono yeni gordok benimkini de sen al
Sen al benimkinide@Mahonii kanka sana da çıkmış tebrikler
Kesene bereketPaparalar bana ama biraz beklicek kazananlarValla bütçem bu kadar el verdi katılan tüm arkadaşlarıma teşekkürler 🙏
Kanka benim hakkımı da capslock a atarsin gorusuuz kesene bereketPaparalar bana ama biraz beklicek kazananlarValla bütçem bu kadar el verdi katılan tüm arkadaşlarıma teşekkürler 🙏
Cevapta vermiyoruz bakiyorumBenimkini capslock a atin ben içiyorum kesenize bereket
Aynen @Capslockk simdi biz yapalim yatariz zaten uzun surmez sonrada sen yaparsin olmazmi kanka 😂😂@Capslockk şimdi @Burak5678 ben ares yapacaz sonra sen yap 😂 😂 😂
Tamam kanka afiyet olsunSen al benimkinide
ihtiyacı yoksa olur olur 😂 😂 😂Aynen @Capslockk simdi biz yapalim yatariz zaten uzun surmez sonrada sen yaparsin olmazmi kanka 😂😂