Olsun süper🤙 TebriklerŞu kupona 50Bassam gelmezdi hayatta bunada şükür 😊😊
Başkan o siteye guvenme çok bende yatırdım çektim fln geçen sebepsiz kilitlemisler canlı desteğe girdim sordum engellediler haberin olsun.Şu kupona 50Bassam gelmezdi hayatta bunada şükür 😊😊
tebriklerŞu kupona 50Bassam gelmezdi hayatta bunada şükür 😊😊
3 gün önce 2 dk da 600 ödedilerBaşkan o siteye guvenme çok bende yatırdım çektim fln geçen sebepsiz kilitlemisler canlı desteğe girdim sordum engellediler haberin olsun.
Yatiriyor sıkıntı yok ama durup dururken kapattılar hesabı sormaya girdim engel attı destek3 gün önce 2 dk da 600 ödediler![]()
Kulağıma küpe olur eyvallah ama bi sıkıntı çıkmadı simdiye kadarBaşkan o siteye guvenme çok bende yatırdım çektim fln geçen sebepsiz kilitlemisler canlı desteğe girdim sordum engellediler haberin olsun.
o kadar hızlımı uyelik varda hiç yatırım yapmadım3 gün önce 2 dk da 600 ödediler![]()
Eyvallah kardeşim sağolOlsun süper🤙 Tebrikler
Bendede öyle gitti bır iki ay hatta çok seviyordum siteyi bı anda hesabı kilitlemisler sorayım diye canlı desteğe girdim o da engellediKulağıma küpe olur eyvallah ama bi sıkıntı çıkmadı simdiye kadar
Aynen çekimleri çok hızlı ama 1k üstüne para birakmicaksin böyle sitelerdeo kadar hızlımı uyelik varda hiç yatırım yapmadım
Suan site güncel linki nedir başkan bı gönder sana zahmet deneyeyimAynen çekimleri çok hızlı ama 1k üstüne para birakmicaksin böyle sitelerde
Paran faalan yokken kitledilerse valla senden şüphelenmişler demekki😂Bendede öyle gitti bır iki ay hatta çok seviyordum siteyi bı anda hesabı kilitlemisler sorayım diye canlı desteğe girdim o da engelledi
tebriklerŞu kupona 50Bassam gelmezdi hayatta bunada şükür 😊😊
Suan site güncel linki nedir başkan bı gönder sana zahmet deneyeyim
Biri benim adıma giriş yapmış desteğe para yatırdım demiş biseyler sacmaladilar kim ip ver dedim engelledi bilgi vermeleri yasakmış benim hesabımı bana gizliyorParan faalan yokken kitledilerse valla senden şüphelenmişler demekki😂
O zamn bence haklılarBiri benim adıma giriş yapmış desteğe para yatırdım demiş biseyler sacmaladilar kim ip ver dedim engelledi bilgi vermeleri yasakmış benim hesabımı bana gizliyor