Dedim sana bugün sansin var zor maclar yüksek oranlar hemde kombine çok rahat geldiTekli gidelim artık demi
Dedim sana bugün sansin var zor maclar yüksek oranlar hemde kombine çok rahat geldiTekli gidelim artık demi
KüçükTekli gidelim artık demi
Minimum 4 kupon yapmamız gerekiyor rolling tamam oluyor 300 de nakit onlar verecek ama ben bakarım kasa 3. Adımda iyi olursa risk etmem başlarım onların 300 una çekerim 😂😂Hedrf kac @Capslockk
Tesekkurler kardeşim sizdeHosgeldin reis😊
Tebriklerr hepinizeeeWoonladik kanka
Aynen riske gerek yok devam tekli iyidirTekli gidelim artık demi
1.1 orandan oynaMinimum 4 kupon yapmamız gerekiyor rolling tamam oluyor 300 de nakit onlar verecek ama ben bakarım kasa 3. Adımda iyi olursa risk etmem başlarım onların 300 una çekerim 😂😂
çekkkk 😂 😂 😂Minimum 4 kupon yapmamız gerekiyor rolling tamam oluyor 300 de nakit onlar verecek ama ben bakarım kasa 3. Adımda iyi olursa risk etmem başlarım onların 300 una çekerim 😂😂
Hasan kardeşim sen işini bilirsinMinimum 4 kupon yapmamız gerekiyor rolling tamam oluyor 300 de nakit onlar verecek ama ben bakarım kasa 3. Adımda iyi olursa risk etmem başlarım onların 300 una çekerim 😂😂
Küçük saglam oran olsun kasa iyi yerde şu anMinimum 4 kupon yapmamız gerekiyor rolling tamam oluyor 300 de nakit onlar verecek ama ben bakarım kasa 3. Adımda iyi olursa risk etmem başlarım onların 300 una çekerim 😂😂
Duruma gore bakarsın kanka kasamız var şu an yapabilirsin hesap yap onceMinimum 4 kupon yapmamız gerekiyor rolling tamam oluyor 300 de nakit onlar verecek ama ben bakarım kasa 3. Adımda iyi olursa risk etmem başlarım onların 300 una çekerim 😂😂
Minimum 4 kupon yapmamız gerekiyor rolling tamam oluyor 300 de nakit onlar verecek ama ben bakarım kasa 3. Adımda iyi olursa risk etmem başlarım onların 300 una çekerim 😂😂
Helal reis takibi turabetten yaiyorum sans getirsn😁Minimum 4 kupon yapmamız gerekiyor rolling tamam oluyor 300 de nakit onlar verecek ama ben bakarım kasa 3. Adımda iyi olursa risk etmem başlarım onların 300 una çekerim 😂😂