Geçmiş olsunŞansımı seveyim okadar basket maçını bil futbol maçından takla at olacak iş değilEkli dosyayı görüntüle 4042
Yazik olmus ya gecmis olsunŞansımı seveyim okadar basket maçını bil futbol maçından takla at olacak iş değilEkli dosyayı görüntüle 4042
geçmiş olsunŞansımı seveyim okadar basket maçını bil futbol maçından takla at olacak iş değilEkli dosyayı görüntüle 4042
Sağol eyvallah kaçtı 60 orangeçmiş olsun
Sağol zaten para yoktu gelseydi süper olucak tı kaçtı 180 TLYazik olmus ya gecmis olsun
kötü olmusŞansımı seveyim okadar basket maçını bil futbol maçından takla at olacak iş değilEkli dosyayı görüntüle 4042
Salaklık bende neden futbol bahsini koyuyorsun ki 5basket bulmuşsun dimi amakötü olmus
dikkt etmedim olacagı var mısSalaklık bende neden futbol bahsini koyuyorsun ki 5basket bulmuşsun dimi ama
Sağlık olsun alıştık artık kaybetmeyedikkt etmedim olacagı var mıs
ayn öyle bnde bugun yine sinirden kaybettimSağlık olsun alıştık artık kaybetmeye
Valla ara vermek lazım kayıp üstüne kayıpayn öyle bnde bugun yine sinirden kaybettim
aynn bn sınırlenınce kaybediyorum ve direk hayattla baglantım gidiyor hmen uyurumValla ara vermek lazım kayıp üstüne kayıp
Hep cepten gidiyor
oda iyi
Buda güzel okadar maç bul tek maç tek golden yat yemede yanında yat hesabı
koymuyor artık ya olcağı varsa 100 oranda gelir 🤪😂😂Buda güzel okadar maç bul tek maç tek golden yat yemede yanında yat hesabı![]()
Aynen öyle zaten 1alıyoruz 3 veriyoruz netice hep aynıkoymuyor artık ya olcağı varsa 100 oranda gelir 🤪😂😂
Nasil aldın kardeşoynadık 15 tl veriyor cok ama ne yapaalım