Aldim reis tesek.profil yerinde promo kodlarım gibi yer var oraya
Aldim reis tesek.profil yerinde promo kodlarım gibi yer var oraya
rica ederim her hafta bugün bu saatlerde diğer kodları da alabilirsinAldim reis tesek.
Haftada 1 tanemi sure bitmiyomu pekirica ederim her hafta bugün bu saatlerde diğer kodları da alabilirsin
evet 1 tane dene istersen süre bitmiyor bugün verileni istersen 2 ay sonra kullanHaftada 1 tanemi sure bitmiyomu peki
Her hafta 1 tane mi kullanabiliyorumevet 1 tane dene istersen süre bitmiyor bugün verileni istersen 2 ay sonra kullan
evetHer hafta 1 tane mi kullanabiliyorum
izin vermiyor kendi zaten dene gör 😂 😂Her hafta 1 tane mi kullanabiliyorum
Bugun sadece TUTTUR yazdim almamistim onu sure gecti falan dedi sonra bende YENITUTTUR yazdim onu verdiizin vermiyor kendi zaten dene gör 😂 😂
Şaban Oğlu Şaban - Borazanabi nasıl yapacaz o kodları nereye girecez.tutur.com u açtıktan sonra ne yapmak gerekiyor.yardımcı olurmusunuz
üye oldun muabi nasıl yapacaz o kodları nereye girecez.tutur.com u açtıktan sonra ne yapmak gerekiyor.yardımcı olurmusunuz
Hmm ben geçen hafta almıştım başka süresi varmıymış nasıl hata veriyor@Blacklion kanka 5 kod falan yazmissin yeni haftaya girdik ben sadece ikisini aldim digerlerini denedim olmuyor YENITUTTUR TURKIYE ikisini aldim sadece
ÜYEYİM ZATEN.KODLARI GİRDİM.OLMADIüye oldun mu
hepsini girdi yenıtuttur en son kodÜYEYİM ZATEN.KODLARI GİRDİM.OLMADI
tam kardeş sende bu hafta alırsın o zmnÇOK TEŞEKKÜRLER.HEPSİNİ DENEDİM.AMA OLMADI