kumarbaz
Guest
250 rt ye son 100 katilabilirsiniz
hayırlı olsun olacagi varmis isteBeyler cildiriyorum bubsiteden binus aldim dunki etkinlikten bonusu 10 kat cevirdim son macim pohang steelers maciydi beraberlik verdim kaybetti hesabimda 20ntl kaldi bonus bakiyesinde oldugu icin canlibyardima baglandim papara no istedi 100 tl gonderdiler bende sasirdim cepte 5 kurus para yok tu yarinda is gorusmesi yaomistim evrak yapicam cok mutluyum deliriyorum nerden bulucam diye kara kara dusunuyordum evrak parasini![]()
Aga. cuma is gorusmesi yaptim evrak istediler nerden bulucam diye kendi kendimi bitirdim sansima gonderdiler ya ustumden buyuk bi yuk kalkti resmenhayırlı olsun olacagi varmis iste
Ne işi başkan bizde başvuralımAga. cuma is gorusmesi yaptim evrak istediler nerden bulucam diye kendi kendimi bitirdim sansima gonderdiler ya ustumden buyuk bi yuk kalkti resmen
Ne işi başkan bizde başvuralım![]()
hayirli olsun yeni isinmintax bulasik deterjani varya hocam onlarin fabrikasina giricem yarin evrak yapip insallah
arkadasin nick tanidik geliyor kumarbaz diger forumdan mi getirdin arkadasi hirkiz =(Ne işi başkan bizde başvuralım![]()
ben getirdiklerimi saymiyorumarkadasin nick tanidik geliyor kumarbaz diger forumdan mi getirdin arkadasi hirkiz =(
Saol kardesimhayirli olsun yeni isin