Sen birtanesin😊Vayy Burak felan herkez admin olmuş yakışır kardeşlerime 😁🔥👏
Sen birtanesin😊Vayy Burak felan herkez admin olmuş yakışır kardeşlerime 😁🔥👏
Admin değil mod kardeşim sende olursunVayy Burak felan herkez admin olmuş yakışır kardeşlerime 😁🔥👏
Demek cortladi siteMerhabalar,
Bugüne kadar bana kim site sorsa önerdiğim tek site cekbetti. Fakat bugün itibariyle yönetim değişikliği yaşamışlar. Aktif oynadığım tek siteydi.
Bilginiz olsun diye paylaşıyorum, yükleme yapan olursa düşünsün sonra yapsın. Ben kendileriyle vedalaştım.
Zamanında 1250 tl yi 3 dakikada ödeyip beni mutlu etmeyi başaran siteler arasına girmiştiMerhabalar,
Bugüne kadar bana kim site sorsa önerdiğim tek site cekbetti. Fakat bugün itibariyle yönetim değişikliği yaşamışlar. Aktif oynadığım tek siteydi.
Bilginiz olsun diye paylaşıyorum, yükleme yapan olursa düşünsün sonra yapsın. Ben kendileriyle vedalaştım.
Edelim abi, ama cortlamadan hiç sorun yaşatmadıkları içinde teşekkürlerDemek cortladi site
O zaman Hande Yener'den Senin askin balondu söndü sarkisini hediye edelim onlara
Ben de 3 4 kez cekim yaptimEdelim abi, ama cortlamadan hiç sorun yaşatmadıkları içinde teşekkürler
Hangi siteBen de 3 4 kez cekim yaptim
Iyilerdi
CekbetHangi site
En iyisi yasal valla yeni sistem kazanmaya yönelik bul beş tane 1.25 oran baş 100Cekbet
PekiMerhabalar,