kumarbaz
Guest
hasan uçmuşsun gene 😅Reis dün asya 10 freebet vermişti gece bi roll yaptim 590 cektim 120 dagittim 450 kalmıştı gece uyku tutmadı sekabete attım 150 2k cektim ödemeyi halledecem çok şükür 😂
hasan uçmuşsun gene 😅Reis dün asya 10 freebet vermişti gece bi roll yaptim 590 cektim 120 dagittim 450 kalmıştı gece uyku tutmadı sekabete attım 150 2k cektim ödemeyi halledecem çok şükür 😂
o kadar bilmiyorum kardeşimÇekimler de sorun yaşar miyiz acaba 1k da falan
hayirli olsunReis dün asya 10 freebet vermişti gece bi roll yaptim 590 cektim 120 dagittim 450 kalmıştı gece uyku tutmadı sekabete attım 150 2k cektim ödemeyi halledecem çok şükür 😂
Eyvallah reis aslında 3k di ama 1k blackjack de gitti o adi kurpier yüzünden 😂oo hayırlı olsun 😂 😂
Eyvallah reisim sağolhayirli olsun
Hayırlı olsunEyvallah reisim sağol
Buna kömür paylaşım olur kardeşReis dün asya 10 freebet vermişti gece bi roll yaptim 590 cektim 120 dagittim 450 kalmıştı gece uyku tutmadı sekabete attım 150 2k cektim ödemeyi halledecem çok şükür 😂
lahana 🙂Buna kömür paylaşım olur kardeş
😂 😂 😂lahana 🙂
bugün. at kuponlari takip edelim 😃
Olsunda ne olursa olsunlahana 🙂
bakiye yok 10 atayım mı diye düşündüm 20 yapar aresbete üye olur girerimbugün. at kuponlari takip edelim 😃
pub a at 20 yap çekim 15 dkda geliyor 😄 kaybeden grubunda olduğum içinbakiye yok 10 atayım mı diye düşündüm 20 yapar aresbete üye olur girerim
At küçük bir Rolling yapbakiye yok 10 atayım mı diye düşündüm 20 yapar aresbete üye olur girerim
tamam pub a atarız 😂 😂pub a at 20 yap çekim 15 dkda geliyor 😄 kaybeden grubunda olduğum için
10 u 80 yapiyorumtamam pub a atarız 😂 😂
😂 😂 😂10 u 80 yapiyorum
50 yi 100 yapamiyorum nerde bu yetenek 😃😃
Abi yemin olsun imkanım olanı dün ve bugün toplamda 200 dagittim ama yine kupon olursa paylaşır etkinlik yaparimBuna kömür paylaşım olur kardeş