Kanka yaptın mi odemeleri@kumarbaz kanka konunun adını hızlıdan rolling yapalım @Capslockk kardeşim içinden geçsin ortalığın 😂 😂
Kanka yaptın mi odemeleri@kumarbaz kanka konunun adını hızlıdan rolling yapalım @Capslockk kardeşim içinden geçsin ortalığın 😂 😂
Tesekkurler reis kesene bereket odul ulasti@Mahonii kral dün gece asya 10 freebet vermişti roll yaptim 590 oldu 8 kişiye 15 verdik. 450 bana kalmıştı gece uyumadım 150 sekabete attım 3k yaptim 1k o adi kurpier yüzünden blackjack de gitti 2k cektim ödemeler falan var biraz çok şükür rahatladim biraz
Gunaydin reisKanka yaptın mi odemeleri
Gunaydinkanka🤗Gunaydin reis
Bugun nasilsin iyisin insallahGunaydinkanka🤗
Aynı kardesim valla değişen bisey yok dün yine kayıp ama bugün daha umutluyum insallah olacak biseyler.sen nasılsınBugun nasilsin iyisin insallah
Olur ins iyiyim bende kanka bonushood a girmiyorum buralardayim😊Aynı kardesim valla değişen bisey yok dün yine kayıp ama bugün daha umutluyum insallah olacak biseyler.sen nasılsın
Bende girmiyorum etkinlik olsa da katilmiyorum burasi daha iyi bizbizeyiz adminlerde bizden kafamıza göre takiliyoruzOlur ins iyiyim bende kanka bonushood a girmiyorum buralardayim😊
Aynen burda torpilliyiz☺Bende girmiyorum etkinlik olsa da katilmiyorum burasi daha iyi bizbizeyiz adminlerde bizden kafamıza göre takiliyoruz
☺☺☺Bende girmiyorum etkinlik olsa da katilmiyorum burasi daha iyi bizbizeyiz adminlerde bizden kafamıza göre takiliyoruz
😂 😂 😂Aynen burda torpilliyiz☺
Bize ban yasak 😂
😂 😂 😂Torpil nedir yaa forum bizim 😂
Aynen hepimiz admin sayiliriz😃😃Torpil nedir yaa forum bizim 😂
Reis eskilerden birtek sen aktifsin digerleri yok
diğerleri de aktif oluyor da birkaç saat ancakReis eskilerden birtek sen aktifsin digerleri yok
ben burda sabahlıyorum 😂 😂 😂Reis eskilerden birtek sen aktifsin digerleri yok
ben 😅Reis eskilerden birtek sen aktifsin digerleri yok