ETKİNLİK Üye getir para kazan

• Konbuyu başlatan profesör
  • Başlangıç tarihi

profesör

Guest
Merhaba arkadaşlar sürekli para kazanmak isteyen arkadaşlar başka forum sitelerinde konumuzu açıp üye çekebilirsiniz veya tanıdıklarınızı üye edebilirsiniz

10 üye çekiminde 20 TL ve 20 üye çekiminde 40 TL katlanır

Kurallar
-her üyenin ip adresi kontrol edilecektir ip çakışması durumunda hesap kapatılacaktır farklı yabancı ip kullananlar boşa denemesin kontrol sağlanacak
-Üyenin aktiflik durumu kontrol edilecek
-etkinlik 1 ay sürecek etkinlik sonu ödemeniz yapılacaktır

Etkinliğe katılmak için üyenin sizden geldiğini anlamamız için kayıt olurken referans üye ismini isiminizi yazmak zorundadir ekran olarak sizlerle paylaşıyorum

Screenshot_2019-11-27-02-02-25-871_com.android.chrome.png
Screenshot_2019-11-27-02-02-55-060_com.android.chrome.png
Screenshot_2019-11-27-02-03-03-294_com.android.chrome.png
Hakkında kısmını ekran olarak buraya atıp paylaşabilirsiniz ve bize bu konuda destek olan arkadaşlara ek fazladan ödeme yapılacak

lazio34

Guest
Her gün farklı bir etkinlik:) Bizim adminlerimiz kadar üyelerini düşünen başka admin var mıdır? 😍

Scoobydoo

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Gece gece 10 numara etkinlik
Hayır.Ben buna özgür iradem ile karşı çıkıyorum.
Sebebi ise şu
Empati kuralım,Formumuza gelip reklam yapanları banliyoruz üye kaybetmemek için üye sayısını arttırmak için üye calmamali üye çekmek için başka yöntemler bulmalıyız..

fiorino21

YASAKLI ÜYE
YASAKLI ÜYE
Sebebi ise şu
Empati kuralım,Formumuza gelip reklam yapanları banliyoruz üye kaybetmemek için üye sayısını arttırmak için üye calmamali üye çekmek için başka yöntemler bulmalıyız..
Tamam usta gidip reklam yapma illaki samimi oldukların vardır özelden yazarsın izah edersin. İki mesaj nerde yazıyorsa yan bi sekme açıp 2 mesajda burda yazar

profesör

Guest
Sebebi ise şu
Reklamdan kastımız tandığınız arkadaşları sitemizi önerip çekebilirsiniz başka forumlara garezimiz yoktur üye çekme konusu size kalmıştır illa forum siteleri olacak değildir arkadaşlar

SahinBey

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
10 üye öbür tarafamı geçip bagırım milete

Capslockk

★★★★Yarbay★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Merhaba arkadaşlar sürekli para kazanmak isteyen arkadaşlar başka forum sitelerinde konumuzu açıp üye çekebilirsiniz veya tanıdıklarınızı üye edebilirsiniz

10 üye çekiminde 20 TL ve 20 üye çekiminde 40 TL katlanır

Kurallar
-her üyenin ip adresi kontrol edilecektir ip çakışması durumunda hesap kapatılacaktır farklı yabancı ip kullananlar boşa denemesin kontrol sağlanacak
-Üyenin aktiflik durumu kontrol edilecek
-etkinlik 1 ay sürecek etkinlik sonu ödemeniz yapılacaktır

Etkinliğe katılmak için üyenin sizden geldiğini anlamamız için kayıt olurken referans üye ismini isiminizi yazmak zorundadir ekran olarak sizlerle paylaşıyorum

Ekli dosyayı görüntüle 4809
Ekli dosyayı görüntüle 4810
Ekli dosyayı görüntüle 4811
Hakkında kısmını ekran olarak buraya atıp paylaşabilirsiniz ve bize bu konuda destek olan arkadaşlara ek fazladan ödeme yapılacak
Güzel etkinlik emeğinize sağlık..

ismailll17

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
57 73 son 5 dk barem düştü güzell

Bonushane

⭐⭐⭐ADMİN⭐⭐⭐
ADMİN
Moderatör
Sebebi ise şu
getirdiginiz üyeleri sitelerden calın veya reklam yapın demiyoruz amacımız ailemiz tanıdıklar ve sevdigim insanlar olsun

Bonushane

⭐⭐⭐ADMİN⭐⭐⭐
ADMİN
Moderatör
etkinlik bugünden sonra aktif

Paplo1

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Teşekkrüler.