Kral derse geciyorum elbet gelicem geri😂😂
Kral derse geciyorum elbet gelicem geri😂😂
Orası meçhul zaten ama mod arkadaşlar devrede olacakmış ikincisi samimi olduğun bu işi kazanmak veya para için değil de zevkine yaparsan bence cikmaz. Diyelim senle ben 250 250 attık ben kazandım 500 tabi aramızda sorun çıkar ama zevkine dalgasına heyecan olsun diye 20 20 atarız sen kazanırsin diyelim dalga geçersin güler eğleniriz. Para kazanmak için kar yapmak icin olursa arkadaşlıkta bozulur zatenOlsun arkadaşlar arası sorun cikar
Iyi dersler reis kolay gelsin 😂😂Kral derse geciyorum elbet gelicem geri😂😂
Eyw kral😂😂Iyi dersler reis kolay gelsin 😂😂
Ayne 10 20 olursa sorun olmaz 300 500 olursa kaybeden kişi bozulur değmez para için arkadasliklarin bozulmasinaOrası meçhul zaten ama mod arkadaşlar devrede olacakmış ikincisi samimi olduğun bu işi kazanmak veya para için değil de zevkine yaparsan bence cikmaz. Diyelim senle ben 250 250 attık ben kazandım 500 tabi aramızda sorun çıkar ama zevkine dalgasına heyecan olsun diye 20 20 atarız sen kazanırsin diyelim dalga geçersin güler eğleniriz. Para kazanmak için kar yapmak icin olursa arkadaşlıkta bozulur zaten
Haklisinlimit olursa iyi olur 50 tl yi geçmesin limit artarsa sorun olur @KuponBaz
He Bu daha mantıklı 50 den yukarısı arkadaşlık arasında da sorun çıkartır 👍👍limit olursa iyi olur 50 tl yi geçmesin limit artarsa sorun olur @KuponBaz
Aynen reis dediğin gibi 300 500 sorun yapar ama 10 20 zevkine bisey olmaz diyelim sen hangi takimliysan derbide zevkine senle 10 10 atarız hani arkadaşlar arasında olur ya derbiyi sen kazan hamburger ismarlayacam falan diye aynı onun gibi çekişme söz konusu olsun heyecan olsun yeter. Ama senle ben öyle yapacağımıza 10 10 20 atarız bi yere 20 ye 20 alırız demi reis 🤣🤣Ayne 10 20 olursa sorun olmaz 300 500 olursa kaybeden kişi bozulur değmez para için arkadasliklarin bozulmasina
Aynen o miktarlar zevkine yapılır 😂 ben bugün bitigim kanka hic tadim yok bir arkadaştan para bekliyorum atarsa girecem bakalım siteyeAynen reis dediğin gibi 300 500 sorun yapar ama 10 20 zevkine bisey olmaz diyelim sen hangi takimliysan derbide zevkine senle 10 10 atarız hani arkadaşlar arasında olur ya derbiyi sen kazan hamburger ismarlayacam falan diye aynı onun gibi çekişme söz konusu olsun heyecan olsun yeter. Ama senle ben öyle yapacağımıza 10 10 20 atarız bi yere 20 ye 20 alırız demi reis 🤣🤣
Inşallah reis kısa zamanda borçlarını kapatırsin🙄Aynen o miktarlar zevkine yapılır 😂 ben bugün bitigim kanka hic tadim yok bir arkadaştan para bekliyorum atarsa girecem bakalım siteye
Valla çok zor şu an bir ay ertelemeye calisacamInşallah reis kısa zamanda borçlarını kapatırsin🙄
Hakkında hayırlısı olsun reisValla çok zor şu an bir ay ertelemeye calisacam
Kanka sen 10 kişiye 20 yapmıyor musun özledik daha bana hiç cikmadi😂Hakkında hayırlısı olsun reis
Reis bu aralar zor gibi inan ki olsa yine yaparım zaten ne zaman kupon yapsam forumda paylaşıyorum hiç sakınmamKanka sen 10 kişiye 20 yapmıyor musun özledik daha bana hiç cikmadi😂
Bende bir para çekebilsem soyle 600 700 hemen 100 dağıtacam ama hiç çekim yapamıyorum yaparsam 100 200 cekiyorum geri gidiyorReis bu aralar zor gibi inan ki olsa yine yaparım zaten ne zaman kupon yapsam forumda paylaşıyorum hiç sakınmam
Gs basaksehir gsye 2 tl basiyorum varmisin 😄