VodafoneOperatorun nedir
en az 3 ay geçmesi lazım üzerinden kardeşim ilk 3 ay faturanı düzenli ödersen öyle aktif ediyor vodofoneMobil ödeme yi çözen olursa atsın siteye 100 deniyek sansimizi
Himm anladım kardeşimen az 3 ay geçmesi lazım üzerinden kardeşim ilk 3 ay faturanı düzenli ödersen öyle aktif ediyor vodofone
Kardesim keşke olsa da versem o kadar dağıtım yaptın ama bende de yok bende kaybettimHimm anladım kardeşim
Ne yapiyon
mesaj yazma süresine baktım yokmuş duyar kasma hemen her posta floodmu attık ?Ne yapiyon
7 yazıp duruyorsunmesaj yazma süresine baktım yokmuş duyar kasma hemen her posta floodmu attık ?
iki kera yazmış altı üstü7 yazıp duruyorsun
Tartismaya girmiyorum kardesim zaten uyardimiki kera yazmış altı üstü![]()
Yeni üye olmuş diye dün 2 kişi banlandi o yuzdenTartismaya girmiyorum kardesim zaten uyardim
Kesme8090 adamdırOlan varsa bekliyorum
Kardesim o zaman tartışmıştık bak şimdi haksız mıyım sence nerde o beğenilerdeki multi hesaplar ☺ @GiyotinKanka hatırlıyor musun 30 kişiye 35 tl deyince burda normalde 10 beğeni alan konular o etkinlikte 60 70 olmuştu.simdi paraya ihtiyacin oldu onların hic biri yok.o etkinlikten bende kazanmistim keşke olsaydı da sana atabilseydim @Kesme8090
Efendim kardesimKardesim o zaman tartışmıştık bak şimdi haksız mıyım sence nerde o beğenilerdeki multi hesaplar ☺ @Giyotin
@Kesme8090 para dağıtırken normalde 5 10 beğeni alan konular 60 70 begeni almisti 30 kişiye parayı duyunca senle bende tartismistik ben multi hesaplari falan alma demistim diye.haksiz miyim sence şimdi o multi hesapların hiç biri yok ortada adam para istiyor 70 begeniden 2 beğeniye düşmüşEfendim kardesim