Çok fazla muhabbetimiz olmadı. Forumu mu yoksa forumlar alemini mi bırakıyorsunuz? İkincisi ise sen de Allah’a emanet ol kardeşim. Yok eğer birincisi ise gitme burda kal.Beyler forumu bırakıyorum . Sizleri tanımak güzeldi Allah a emanetsiniz .
Arada hood a uğrarım Dayı bu hesabın silinmesi için talep verdim . Kullanıcı adım oradada aynı . Sebep şahsi dayı kendimce sebeplerim var diyelimNeden bırakıyorsun
Eyvallah kardeşimÇok fazla muhabbetimiz olmadı. Forumu mu yoksa forumlar alemini mi bırakıyorsunuz? İkincisi ise sen de Allah’a emanet ol kardeşim. Yok eğer birincisi ise gitme burda kal.
Sıkıntın varsa forumla ilgili cözeriz nereye böyle daha yapacak çok şeyimiz var😊Arada hood a uğrarım Dayı bu hesabın silinmesi için talep verdim . Kullanıcı adım oradada aynı . Sebep şahsi dayı kendimce sebeplerim var diyelim
Kardesim şu forumdaki düzgün sohbet etmeyi bilen uyanık gecinmeyen insanlardan birisin nereye yaBeyler forumu bırakıyorum . Sizleri tanımak güzeldi Allah a emanetsiniz .
Hayatta en önemli şey benim için dürüstlük doğruluk yalan yanlış sezdigm ortamlar beni sıkıyor kardeşim kimse ile şahsi bir sorunum olmadı yok sadece rahat değil İçim artık . Şimdi dediğim gibi gidiyorum görüşmek üzere..Sıkıntın varsa forumla ilgili cözeriz nereye böyle daha yapacak çok şeyimiz var😊
Dayı , siz gogo dayı mısınız? Bir yerlerden bildiğim değer verdiğim dayımız vardı. O musunuz?Neden bırakıyorsun
HayırDayı , siz gogo dayı mısınız? Bir yerlerden bildiğim değer verdiğim dayımız vardı. O musunuz?
De hadi git ozman yalan yanlis sezdigim orfamlardan niye 1 tl istiyordun forum yanlista sen çok mu duzgunsun.Hayatta en önemli şey benim için dürüstlük doğruluk yalan yanlış sezdigm ortamlar beni sıkıyor kardeşim kimse ile şahsi bir sorunum olmadı yok sadece rahat değil İçim artık . Şimdi dediğim gibi gidiyorum görüşmek üzere..
Hakkında hayırlısı olsun.Arada hood a uğrarım Dayı bu hesabın silinmesi için talep verdim . Kullanıcı adım oradada aynı . Sebep şahsi dayı kendimce sebeplerim var diyelim
@lazio34 @fiorino21He var Ayı pansuman yap
Selam alıp vermek bir haktır. Biri selam vermişde almışsan sende hakkı vardır. Adamda sohbet ettiği insanlar varmışki konu açmış. Cevaplarında daha seçici olursan sevinirimBoyle veda konuları açanlar samimi gelmiyor.Tıpki çatıya çıkip atarıım hee kendimi diyen sahislar gibi at ulannn kendini at milletin ipindemi kendini ne saniyorsun
Eyvallah sendeBeyler forumu bırakıyorum . Sizleri tanımak güzeldi Allah a emanetsiniz .
Bu söylediğinin altını doldurmanı bekliyorum dostum.Hayatta en önemli şey benim için dürüstlük doğruluk yalan yanlış sezdigm ortamlar beni sıkıyor kardeşim kimse ile şahsi bir sorunum olmadı yok sadece rahat değil İçim artık . Şimdi dediğim gibi gidiyorum görüşmek üzere..
Bende ondan yazdim bu cevabi yoksa tabimi selam verio alirBu söylediğinin altını doldurmanı bekliyorum dostum.
Teşekkür ediyorum. Cevap verdiğiniz için.