Sende var diye düşünüyorumBende yok ama bulurum 😂
Sende var diye düşünüyorumBende yok ama bulurum 😂
İşlerim başladı kardeşim ihaleye giriyorum he hero ya meroDaha Yapacak Çok Şeyimiz Var Abi Nereye Böyle
Pek muhabbetimiz olmadı ama bir etkinlikte ödülünü kazandım hakkını helal et Abi .umarım bir gün tekrar bir araya gelebilmek nasip olur sizler gibi insanlar nadir bulunuyor ..İşlerim başladı kardeşim ihaleye giriyorum he hero ya mero![]()
Ankada ilk çekim havale diye yatırım yapamıyorum çekim havale olmamalı varmı bir çözüm AbiAnkadan herhangi bir sorun yasarsaniz wpden yazın bana püf noktaları ekimde![]()
😃😃 tmm yazarimAnkadan herhangi bir sorun yasarsaniz wpden yazın bana püf noktaları ekimde![]()
Bu son mesajlar sade wp de olanlara sanırım ben üstüme alınarak yanlış yaptım😃😃 tmm yazarim
Yok Ben Deneme Bonusuyla Papara ile cekmistim Suan degistiyse bilmiyorumAnkada ilk çekim havale diye yatırım yapamıyorum çekim havale olmamalı varmı bir çözüm Abi
Bana ilk çekim havale diyor yatiramiyorum bendrYok Ben Deneme Bonusuyla Papara ile cekmistim Suan degistiyse bilmiyorum
İlk çekim papara bizzat denedimBana ilk çekim havale diyor yatiramiyorum bendr
yokla ilk cekim paparaBana ilk çekim havale diyor yatiramiyorum bendr
İlk çekim papara yapabilirsinAnkada ilk çekim havale diye yatırım yapamıyorum çekim havale olmamalı varmı bir çözüm Abi
Kac dk çekim geldi ustaİlk çekim papara bizzat denedim
Biraz uzun sürdü herhalde ilk çekim diye 30 -35 dk ama geldi önemli olan oKac dk çekim geldi usta![]()
Valla ovmek asla istemem benim tüm çekimlerin en fazla 20dk bazı çekimler 1 dkBiraz uzun sürdü herhalde ilk çekim diye 30 -35 dk ama geldi önemli olan o
@fiorino21 deseydin bana derlerdi hal ederdik biz hep papara cektmGeçen çekim veecektim ilk çekim havale sonra istediğin yöntemi kullan dedi hatta bir kadın aradı telfonla rica ettim kabul etmedi