AdamsinnnBeyler aktif takip eden 6 kişi çıktı. Diğerleri kusura bakmasınlar. Sabah oldu takip edenler hak ettiler ödülü. Normalde 4 kişiye ödül verecektim ama 2 kişiye elersek ayıp olur. 6 kişiyi alta yazdım. Bana papara yollayın. Öğle paralar hesabınızda. Bu güzelliğimide unutmayın
@calypso13
@Onur6034
@Gfbridvan1907
@leromeno
@Eqemenatas
@Bloodman_26
Adamin dibisin be admin kral hareket benim paoara sende vardi bidaha yollayimmiBeyler aktif takip eden 6 kişi çıktı. Diğerleri kusura bakmasınlar. Sabah oldu takip edenler hak ettiler ödülü. Normalde 4 kişiye ödül verecektim ama 2 kişiye elersek ayıp olur. 6 kişiyi alta yazdım. Bana papara yollayın. Öğle paralar hesabınızda. Bu güzelliğimide unutmayın
@calypso13
@Onur6034
@Gfbridvan1907
@leromeno
@Eqemenatas
@Bloodman_26
Eyvallah başkanımBeyler aktif takip eden 6 kişi çıktı. Diğerleri kusura bakmasınlar. Sabah oldu takip edenler hak ettiler ödülü. Normalde 4 kişiye ödül verecektim ama 2 kişiye elersek ayıp olur. 6 kişiyi alta yazdım. Bana papara yollayın. Öğle paralar hesabınızda. Bu güzelliğimide unutmayın
@calypso13
@Onur6034
@Gfbridvan1907
@leromeno
@Eqemenatas
@Bloodman_26
Hadi tebriklerBeyler aktif takip eden 6 kişi çıktı. Diğerleri kusura bakmasınlar. Sabah oldu takip edenler hak ettiler ödülü. Normalde 4 kişiye ödül verecektim ama 2 kişiye elersek ayıp olur. 6 kişiyi alta yazdım. Bana papara yollayın. Öğle paralar hesabınızda. Bu güzelliğimide unutmayın
@calypso13
@Onur6034
@Gfbridvan1907
@leromeno
@Eqemenatas
@Bloodman_26
hergün üye kuponu yapalım reis uğurlu geliyo demekkiBeyler aktif takip eden 6 kişi çıktı. Diğerleri kusura bakmasınlar. Sabah oldu takip edenler hak ettiler ödülü. Normalde 4 kişiye ödül verecektim ama 2 kişiye elersek ayıp olur. 6 kişiyi alta yazdım. Bana papara yollayın. Öğle paralar hesabınızda. Bu güzelliğimide unutmayın
@calypso13
@Onur6034
@Gfbridvan1907
@leromeno
@Eqemenatas
@Bloodman_26
Ben papara attim herkese iyi gecelet uykum geldi kaciyomBeyler aktif takip eden 6 kişi çıktı. Diğerleri kusura bakmasınlar. Sabah oldu takip edenler hak ettiler ödülü. Normalde 4 kişiye ödül verecektim ama 2 kişiye elersek ayıp olur. 6 kişiyi alta yazdım. Bana papara yollayın. Öğle paralar hesabınızda. Bu güzelliğimide unutmayın
@calypso13
@Onur6034
@Gfbridvan1907
@leromeno
@Eqemenatas
@Bloodman_26
Bugün çalışma yok yüklrnecem canlıyadün yani ctesi 900 kendi nakitim 100tlde bonuslarla falan kaybettim. Yarın toparlamak lazım beyler. Aktif olun gün içinde
Haberleşelim kardeşim birlikten kuvvet doğar💪Atm uzak olmasa gidip şimdi atacam. 2.üniye başlayacam ev falan tutacam para lazım![]()
eyv kral burdyım 12de onlineımHaberleşelim kardeşim birlikten kuvvet doğar💪
Sayende baskanımİyi geceler herkese. Katılımınız için teşekkürler. Sayenizde kazandık![]()