Kardeş dolandırcı o site daha önce 3 k bakiyemi sildiler boktan sebeplerle lisansı yok dolandırıcılar yani geçmiş olsunArkadaşlar wettenbet66.com sitesi 2 gündür güncelleme var diyip oyalayarak ödeme yapmıyor bu siteden nasıl paramızı alabiliriz bu siteden oynayan varmı
Ne bileyim kardeşim daha önce yatiriyorlardi 100 200 biraz yukselttik çöktüler hemenKardeş dolandırcı o site daha önce 3 k bakiyemi sildiler boktan sebeplerle lisansı yok dolandırıcılar yani geçmiş olsun
Geçmiş olsun kardeşim bu site dolandırıcı diye her yerde söyledimArkadaşlar wettenbet66.com sitesi 2 gündür güncelleme var diyip oyalayarak ödeme yapmıyor bu siteden nasıl paramızı alabiliriz bu siteden oynayan varmı
2 günduŕ çekim yaptinmi dün ve bugunKardeş bu site yanlış yapmaz devamlı oynadığım site daha 3 gün öncen 740 çektim 5 dk ödedi
Yok 3 gün oldu bu site yanlıs yapmaz rahat ol miktar ben kadardı senın2 günduŕ çekim yaptinmi dün ve bugun
1 k var kardeşim ya panik yaptim yatirirlar diye borçta aldim simdi kara kara.dusunuyorum dün cekcektim guncelleme var yarin dediler simdide baglandim yine yarin diyorlarYok 3 gün oldu bu site yanlıs yapmaz rahat ol miktar ben kadardı senın
Dur kardeskm rüzgar la bi konuşayım ben Ard arda 1 k cektım hemen yolladıkları vallahı1 k var kardeşim ya panik yaptim yatirirlar diye borçta aldim simdi kara kara.dusunuyorum dün cekcektim guncelleme var yarin dediler simdide baglandim yine yarin diyorlar
Rüzgar kimDur kardeskm rüzgar la bi konuşayım ben Ard arda 1 k cektım hemen yolladıkları vallahı
Destek ekibiRüzgar kim
Tamam kardeşim valla sevinirimDestek ekibi
Kullancı adın Nedir kardesımTamam kardeşim valla sevinirim
Kardeşim 500 kaldı hesapta hikotahminKullancı adın Nedir kardesım
Kardeşim ödeme yapılacaktır diyor bügün gün içersinde diyor kullancı adını da verdim reeisKardeşim 500 kaldı hesapta hikotahmin