lazio34
Guest
Önemli olan gerçek olmasından ziyade ödeyebilecekler mi ..Gerçek mi diyenlere cevap!!
Önemli olan gerçek olmasından ziyade ödeyebilecekler mi ..Gerçek mi diyenlere cevap!!
hikayeyi iyi oku!!
Kardes sordugun soru sacma degil mi sence ? Cekiminden suphe ettigin siteye 5000 yatiriyorsun sonrada oder mi diyorsun . Valla ben bi siteye 5000 atcaksam aklimda odeme şüphesi olan siteye atmam . Ayrica madem 5 bin atacan gidip bets10 jojobet veya bunlar gibi saglam sitelere atsana ne kalkip boyle sitelere atıyorsunEvet beyler sitenize yeni üye oldum 5 bin tl yatridim rulette 26 bin yaptim yarin sabah mesai saatinden sonra cekim talebi verin dediler?? Eger bu para odenirse 1000 tl sini papara yoluyla 10 kisiye dagitacagim..
hikayeyi iyi oku!!
Tebrikler dostumEvet beyler sitenize yeni üye oldum 5 bin tl yatridim rulette 26 bin yaptim yarin sabah mesai saatinden sonra cekim talebi verin dediler?? Eger bu para odenirse 1000 tl sini papara yoluyla 10 kisiye dagitacagim..
2000 MODEL Doğan.slx.1.6.ie parasıEvet beyler sitenize yeni üye oldum 5 bin tl yatridim rulette 26 bin yaptim yarin sabah mesai saatinden sonra cekim talebi verin dediler?? Eger bu para odenirse 1000 tl sini papara yoluyla 10 kisiye dagitacagim..
00.30 DA ACIKLAMA YAPICAKTIBu siteye 5000 yatırmak mantıklımı ki bende martaya 720 yatırdım 2 katını çekcem çekemiyorumUmarım alırsın paranı...
00.30 DA ACIKLAMA YAPICAKTI