Kardeşim yorumlarını okudum da hayırdır size para yok GELİRSE 10 lira iyi değerlendirin burdaaki insanları dilencimi belledin ?Takip eden yok hakkinizi kaybettiniz gelirse @kumarbaz vericem miyavim benim son kararimdir
AynnKardeşim yorumlarını okudum da hayırdır size para yok GELİRSE 10 lira iyi değerlendirin burdaaki insanları dilencimi belledin ?
bi sorunmu var ben konunun ortasında girdim okumadim yorumlariKardeşim yorumlarını okudum da hayırdır size para yok GELİRSE 10 lira iyi değerlendirin burdaaki insanları dilencimi belledin ?
Sorun şu arkadaş etkinlik yapıcak sanırım aldığı freebet ile burda insanlara yaptığı muamele dilenci takip edene veririm bakın 10 lira iyi değerlendirin lakait konuşma tarzı burda insanlar etkinliği milletin yüzüne vurarak yapmıyor olmayanda faydalansın belki çeker diye yapıyor ama bu arkadastaki şımarıklığı çözemedimbi sorunmu var ben konunun ortasında girdim okumadim yorumlari
Kedi atletico cok sinirli demedimmi ben papara at bana brobi sorunmu var ben konunun ortasında girdim okumadim yorumlari
konuyu kitleyimmi işin bittiyse ?Kedi atletico cok sinirli demedimmi ben papara at bana bro
Kitle meavkonuyu kitleyimmi işin bittiyse ?