Kardeşim ben buradayim bunda sonra herzaman guvenebilrisin kesin yollarım 60Ben yollarim nasıl güvenebilirim ama
Kardeşim ben buradayim bunda sonra herzaman guvenebilrisin kesin yollarım 60Ben yollarim nasıl güvenebilirim ama
Tamam o zaman senin sözün senettir yav ayipsinKardeşim ben buradayim bunda sonra herzaman guvenebilrisin kesin yollarım 60
Parasi olan varmi dedi sen geldin aklimabiri benimi etiketledii 🙄🙄🙄😃
Paran icerde kalmaz 30 gun suresi var bulursun 20 tl çekersinSözüm sözdür 60 yollayacağım
Ben yollarım dedim ya ama beni takmiyorsun sen vazgeçtim 😣Sözüm sözdür 60 yollayacağım
Kardeşim bulamıyorum bu zamanda çok lazım yoksa istmeezdimParan icerde kalmaz 30 gun suresi var bulursun 20 tl çekersin
Coluk cocukla muhatap olma bende papara yok yoksa dusunurdumKimsede yokmu arkadaşlar para içeride kalmasin
Reis yollayabilirmisin ?Ben yollarım dedim ya ama beni takmiyorsun sen vazgeçtim 😣
Yeni uye oldum burayaneden güvenim mesela sana 9tane msj ın :d
Istersen sabah işten çıkınca yollarimKardeşim bulamıyorum bu zamanda çok lazım yoksa istmeezdim
Yollarım dedim ya ama atm ye gitmem lazım biraz sürer 60 i benim amaReis yollayabilirmisin ?
Tamam kardeşimYollarım dedim ya ama atm ye gitmem lazım biraz sürer 60 i benim ama
bu güvenilir oldugun anlamına gelmezYeni uye oldum buraya
60 i kesin verecek misin telefon numarası isterim güven icinTamam kardeşim