tebrikler kardeşim güle güle harca.Yasa anka 10 tl ile 408
Olmam dostm içine ettier başka foruma etkinlik yapıyorum@suat2108 sen yardımcı olsan kardeşim. ?
yok kardeşim eyvallah buldum ben para sağol yinede. senin kararın saygı duyarım.Olmam dostm içine ettier başka foruma etkinlik yapıyorum
Eyvallah burds içine edenler modlar ve yöneticiyok kardeşim eyvallah buldum ben para sağol yinede. senin kararın saygı duyarım.
yapacak birşey yok kardeşim kabullenmek lazım. bak ben nasıl kabulleniyorum. bu senin yapına bağlı.Eyvallah burds içine edenler modlar ve yönetici![]()
Eee ne geziyon burda o zaman ?Eyvallah burds içine edenler modlar ve yönetici![]()
sakin ol DAYI herşeyinde bir raconu var.Eee ne geziyon burda o zaman ?
Para vermek zorunda mıyım ver o zaman amacım ne olckBu mahlukatın amacı farklı.
Bir şey sorucam da yanlış anla sen neden her konuda her şeye bir atar gider yapıyon?Bu mahlukatın amacı farklı.
Abi boşver etkinlik yapınca abi cekerler şimdi artistlik yapiyolarPara vermek zorunda mıyım ver o zaman amacım ne olck
burda çok dagitt mahlukat ağzımı açma seni uyarmadim ben zaten daha önce de gelme konulara ama yüzün yok ben istedigime dagitirim para benim paraEee ne geziyon burda o zaman ?
Sen yapıyorsun onu Dayi etkinliklere bile katılmıyor çoğunaAbi boşver etkinlik yapınca abi cekerler şimdi artistlik yapiyolar
Sen istedin ben atmadim sana açıklama yaptım doğru mu dostm biz senle kapattık konuyu ona ne oluyorbeyler sakin tamam uzatmayalım.
Kardeş sana bir daha benimle muhattap olmuycagini söylemediler mi modlarSen yapıyorsun onu Dayi etkinliklere bile katılmıyor çoğuna
Olum dün hoşgeldin kardesim yazıyordun ne kadar yüzsüzsun ya 😂Kardeş sana bir daha benimle muhattap olmuycagini söylemediler mi modlar
aynen bende anlamadım konu nasıl buraya geldi.Sen istedin ben atmadim sana açıklama yaptım doğru mu dostm biz senle kapattık konuyu ona ne oluyor