Bak maho ben etkinliklere bile girmem çok iyi bilirsin arkads değil başkası tepki versin @ISYANKAR Rica etti yok dedimSen yapıyorsun onu Dayi etkinliklere bile katılmıyor çoğuna
Bak maho ben etkinliklere bile girmem çok iyi bilirsin arkads değil başkası tepki versin @ISYANKAR Rica etti yok dedimSen yapıyorsun onu Dayi etkinliklere bile katılmıyor çoğuna
Sende onu ciddiye mi aldınOlum dün hoşgeldin kardesim yazıyordun ne kadar yüzsüzsun ya 😂
Ben sana bisey demedimBak maho ben etkinliklere bile girmem çok iyi bilirsin arkads değil başkası tepki versin @ISYANKAR Rica etti yok dedim
Ya oglum yüzsüz insan gördüm de bu kadarınıda görmedim forumda 1 aydır varım sadece 2-3 kişinin etkinliğine katılıyorum kimin ne fışkı olduğunu çok iyi biliyorum herkes rahat olsun.Abi boşver etkinlik yapınca abi cekerler şimdi artistlik yapiyolar
Sen ciddiye alınacak biri değilsin sadece ne yaptigini bilmiyosyn 3 kuruş için herkese abi çekiyorsun burda kimse seni ciddiye almıyor.sen muhattap olma diyosun o zaman dün neden sen muhattap oluyosun benimle? Nasıl bir celiskidesinSende onu ciddiye mi aldın![]()
Aferin sana . Aferin oğlumYa oglum yüzsüz insan gördüm de bu kadarınıda görmedim forumda 1 aydır varım sadece 2-3 kişinin etkinliğine katılıyorum kimin ne fışkı olduğunu çok iyi biliyorum herkes rahat olsun.![]()
ahhahashdjkashdjkashdkjahs güldürdünnnnnnn allah razı olsunAferin sana . Aferin oğlum![]()
Abi demem saygımdan @suat2108 benden yaşça büyük birisi ama sende saygi olmadığı için anlamazsinSen ciddiye alınacak biri değilsin sadece ne yaptigini bilmiyosyn 3 kuruş için herkese abi çekiyorsun burda kimse seni ciddiye almıyor.sen muhattap olma diyosun o zaman dün neden sen muhattap oluyosun benimle? Nasıl bir celiskidesin
Seni kimse ciddiye almiyor para icin yapmadığın yok boş adamın tekisin herkes anladiAferin sana . Aferin oğlum![]()
Delikanlı ol delikanlı yöneticilere laf atıyorsun forumda geziyorsun. Hangimiz yüzsüz tartışmayalım.burda çok dagitt mahlukat ağzımı açma seni uyarmadim ben zaten daha önce de gelme konulara ama yüzün yok ben istedigime dagitirim para benim para
Para için diyorsun sana biri para verse baba bile dersin 10 20 lirayaAbi demem saygımdan @suat2108 benden yaşça büyük birisi ama sende saygi olmadığı için anlamazsin
Ben senden para istemedim kardesim sana bisey demiyorum ne yaptığın beni ilgilendirmiyor etkinliğine bile katılmıyorum ben senin ve cogu kisinin
Tamam onlar gelsinDelikanlı ol delikanlı yöneticilere laf atıyorsun forumda geziyorsun. Hangimiz yüzsüz tartışmayalım.
Sor adama tanıdığım dan beri abi derimPara için diyorsun sana biri para verse baba bile dersin 10 20 liraya
Sen bana mı para attin Allahın hakkın iicnOGLUM BEN SENDEN PARA İSTEMEDİM BİR ŞEY İSTEMEDİM ALLAH DÜŞMANIMI SENİN ELİNE DÜŞÜRMESİN + OLARAK BEN SANA PARA ATTIM
HEM FORUMA SALLIYORSUN YOK BURDA ETKİNLİK YAPMIYCAM BİR ŞEY YAPMIYCAM E NE GEZİYORSUN OGLUM GİT ETKİNLİK YAPTIĞIN FORUMDA PAYLAŞ KUPONLARINI AMACIN NE ?
Güldürme beni ya ne boş cocuksun@kumarbaz @fiorino21 @lazio34 yetmez mi artık bunun dedikleri yaptıkları ayıp valla o kadar laf yiyiyorum yine ben sucluyum
Oğlum delikanliysan burda kanıtlaSen bana mı para attin Allahın hakkın iicn