@kumarbaz dünki wonu göster knka sunaParaları yok ne yapsınlar boş boş geziyolar özelden konuşmuşlar aynı şeyleri yazalım diye 😂 losday i zaten kimse ciddiye almıyor git sailormon un isntagramini ara sen😂 10 ar lira verecem baba derlerse😂😂😂
Daha nasıl istiyecenParamı istedim yargısız infaz yapma !
Ahahhahhahahha evet kızın soyadini istiyo benden ki z tersleyip duruyo bunu 😂Bide sapıklık mi yapiyon @lossday
Bence ederTuğçe kızım losday a küfür et sana 50 tl 😂😂😂
Konuşma para diye binkelime yazmadımDaha nasıl istiyecen
gösteririm ama kışkırtmaya devam edersen gerekini yaparım haberin olsun@kumarbaz dünki wonu göster knka suna![]()
La git 20 liralık oyna sen hadi senin kazanmaya çalıştıklarını ben basiyorum😂@kumarbaz dünki wonu göster knka suna![]()
Yuh @lossday azgınlık başına mı vurduAhahhahhahahha evet kızın soyadini istiyo benden ki z tersleyip duruyo bunu 😂
Etsin cevabını veririm sapığın 😂gösteririm ama kışkırtmaya devam edersen gerekini yaparım haberin olsun
ben mi kıskırttım bak neler diyogösteririm ama kışkırtmaya devam edersen gerekini yaparım haberin olsun
Lan sen kendini ne sanıyosun paranla kimseyi kullanamassın heleki beni yaşadığına pişman ederim seni özelden numara ver bana wp abilerine güvenme kocumTuğçe kızım losday a küfür et sana 50 tl 😂😂😂
AhahhahahahhahahahYuh @lossday azgınlık başına mı vurdu
Ozelden istemiştim yaKonuşma para diye binkelime yazmadım
Konusmanin başına bak durduk yere korkak yazan kim psikolojik deli😂ben mi kıskırttım bak neler diyo![]()
WowwLan sen kendini ne sanıyosun paranla kimseyi kullanamassın heleki beni yaşadığına pişman ederim seni özelden numara ver bana wp abilerine güvenme kocum
fazla basma dönerse sıkıntı olurLa git 20 liralık oyna sen hadi senin kazanmaya çalıştıklarını ben basiyorum😂
Aynen özelden istedi hayatta para yok ona kanka 😂Ozelden istemiştim ya