Susma,susdukca sira sana gelecek 😂Bizden susmamizi bekliyorlar ben birşey demiyorum
Susma,susdukca sira sana gelecek 😂Bizden susmamizi bekliyorlar ben birşey demiyorum
beni 1 haftadır ifşaladın eyvallah dedim . İnsanca konuna geldim tebrik ettim . Sen bunun üstüne para mı istiyosun diye asagılayıcı kelimeler söyledin şimdi burda kendini savunmaBana da atsınlar gerekirse ama durduk yere bana bulaşan adama susmami beklemesinler
Sen korkak yazdıktan sonra ben sana gereken cevabı verdim para mi istiyosun diyen baskasiydi sana önce mesajları düzgün okubeni 1 haftadır ifşaladın eyvallah dedim . İnsanca konuna geldim tebrik ettim . Sen bunun üstüne para mı istiyosun diye asagılayıcı kelimeler söyledin şimdi burda kendini savunma
Ne içinTebrikler
Beni tebrikte etme istemiyorum konuşma benimlebeni 1 haftadır ifşaladın eyvallah dedim . İnsanca konuna geldim tebrik ettim . Sen bunun üstüne para mı istiyosun diye asagılayıcı kelimeler söyledin şimdi burda kendini savunma
Lafının arkasında durBeni tebrikte etme istemiyorum konuşma benimle
mesajlar konuda duruyor silinmiyor ..? gören gördü istersen bir daha bak senSen korkak yazdıktan sonra ben sana gereken cevabı verdim para mi istiyosun diyen baskasiydi sana önce mesajları düzgün oku
Sus tm konuşma benimlemesajlar konuda duruyor silinmiyor ..? gören gördü istersen bir daha bak sen
Gaz verme ben hakkımı her yerde savunurum adam benden özelden abilik yapıyor oglumlu konuşuyor no istiyor bizde cevap veriyoz suçluyuzSusma,susdukca sira sana gelecek 😂
Ya boş konuşma artık ne mal olduğunu bilen biliyor. Yarana dokununca kuduruyorsun.mesajlar konuda duruyor silinmiyor ..? gören gördü istersen bir daha bak sen
Dayı küfür etme ban yersin😂😂Ya boş konuşma artık ne mal olduğunu bilen biliyor. Yarana dokununca kuduruyorsun.
Adalet göremiyorumArkadaşlar adminler moderatörler hepsi adaletli insanlar hepimiz için yeri geldiğinde gereğini yaparlar bence onlara saygı gösterelim kurallara uyalım işler dahada kötü bi hal almasın iyi forumlar
Doğruların adı ne zamandır küfürDayı küfür etme ban yersin😂😂
Bana göre haklısın ama ban yemeDoğruların adı ne zamandır küfür![]()
HıhıBeyler SAKİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.![]()