Yardim ya buraya sponsor diye

hakimilider12

《Çavuş》
Onaylı Üye
Parayi alamasan nolurdu çok merak ediyorum aglardin

Betsmax

BÜRO DESTEK
BÜRO DESTEK
h1.png
h2.png
h3.png

Değerli Üyelerimiz,

İlgili şahısa uzun süre önce ödeme yapılmasına rağmen tehdit ile para talep etmektedir. Kısaca tekrar özet geçmek gerekirse;

Üyemizden belge talep edilmiş olup, fotokopi yüklediği için kabul edilmemiştir. Tehditleri ve şikayetleri arttığı için hesabındaki bakiye ödenip, talebi üzerine hesabı kapatılmıştır. İyi niyetimizi suistimal ederek şikayetler yazmak tehditiyle "100 TL" gibi bir miktar talep etmektedir.

Ek olarak; para yatırma taleplerini sürekli çift göndermekte ve 100.10 TL gibi miktarlar göndererek 1001 tl talep verdiğini tekrar hatırlatmak isteriz.

Ödemesi yapıldıktan sonra hesabı kendi talebiyle kapatılmıştır.

Ödemesi uzun süre önce yapılmış olup, bu tür karalama kampanyalarına itibar etmemenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,
Betsmax Destek

duman99

《Çavuş》
Onaylı Üye
100 tl için miydi her şey köylü

kadavra

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
@hakimilider12 sen ne utanmaz adammışsın. Forum adminlerinde , modlarında ve ilgili büroların ellerinde bile senin hakkında benden daha fazla bilgi yok. Akıllı ol. Seni Tufanbeyliler bile kurtaramaz. Onur Sahibi ol. Ben bu tarzda insanlara biraz daha kızarsam. Neyse.

Son düzenleme:

İsmailyk

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Ne adi insanmış la bu

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Beyler lütfen biraz sakin olalım

Adminx

Mustafa Kemal
YASAKLI ÜYE
Konu önceden kapanmıştı büromuz üyenin ödemesini yapmıştır fakat üye parası ödenmesine rağmen siteyi şikayetle tehdit edip fazladan para alma girişiminde bulunmuştur
konu kapanmıştır.