Kac korner oldu macta
bu odeonbet harbiden dolandırıcı mı oldu yoksa harcadılar mı siteyi forumlarda merak ediyorum, çok eski site zamanında oynamıştım biraz.
Dostum şahsen ben hala oynuyorum evet baya eski bir sie 2003 ten beri bu piyasada ekibi falan değiştirdi kimsenin ödemesini bırakmıyor diye biliyorum benbu odeonbet harbiden dolandırıcı mı oldu yoksa harcadılar mı siteyi forumlarda merak ediyorum, çok eski site zamanında oynamıştım biraz.
aynen kardo bir yerleden gelsin artık para yav sıkıldık50TL de iyi para ama hee
aynen kardo bir yerleden gelsin artık para yav sıkıldık![]()
Kardesim bu odeonbet satis ortakligi programi yuzunden oldu bu soylentiler her yerde link li reklam paylastiklari icin boyle bir soylenti cikti buda yayildi zaten ortaklik programini kapattilar bildigim kadariylaSen ne düşünüyon kardeşim odeon hakkında? dolandırıcı falan diyorlar ya ben hiç öyle bir sıkıntı yaşamadımda sen yaşadınmı?
Teşekkürler bilgilendirme içinKardesim bu odeonbet satis ortakligi programi yuzunden oldu bu soylentiler her yerde link li reklam paylastiklari icin boyle bir soylenti cikti buda yayildi zaten ortaklik programini kapattilar bildigim kadariyla
adminler baksın bi arkadaşa yardım edelim !!@Babba dolandırıcıdir papara için numara istedi verdim sonra cevap vermedi @xxensar61 banlar misin
aga tam olarak durum ne anlatsan paparayı neden istedi ?@Babba dolandırıcıdir papara için numara istedi verdim sonra cevap vermedi @xxensar61 @KuponBaz @KuponBaz @sermet banlar misin
Baskan kanitlarla dolandiric oldugunu kanitla gerekeni yapalim@Babba dolandırıcıdir papara için numara istedi verdim sonra cevap vermedi @xxensar61 @KuponBaz @KuponBaz @sermet banlar misin
yolla ss leri baba baksın adminler !@Babba dolandırıcıdir papara için numara istedi verdim sonra cevap vermedi @xxensar61 @KuponBaz @KuponBaz @sermet banlar misin
Oldu mu kardeş amk böyle insanların paraya ihtiyacımiz var diye bu işlere giriyoruz oda dolandırıcı oluyorBaskan kanitlarla dolandiric oldugunu kanitla gerekeni yapalim