malesefMerhaba sen bu siteyle iletişime geçme sansın var mı
Belge isteyiş tarzlarına baksana yok köşeli kareli yok orjinal fotoğraf pozluArkadaslar boyle buna benzer bir siteden benimde arkadasim para cekti ayni tur belgeler istediler tabi islak imza haric yolladik çekeceği miktar 600 du yatirdilar ama 100 tl icin degmez bence
Ben olsam yatirmam 100 tl icinBelge isteyiş tarzlarına baksana yok köşeli kareli yok orjinal fotoğraf pozlu![]()
Göndermem küfür edip bi taraflarınıza hediye dedimBen olsam yatirmam 100 tl icin
Bir de özellikle şeyi sordum normal para yatırıp çekim yapsam o zaman belge isteyecek miydiniz dedim hayır dediler farkı yok o da çekim bu da çekim dedim sonra cevap vermedilerArkadaslar boyle buna benzer bir siteden benimde arkadasim para cekti ayni tur belgeler istediler tabi islak imza haric yolladik çekeceği miktar 600 du yatirdilar ama 100 tl icin degmez bence
Bosverin o zaman degmez sonrsdan basiniz agrimasinBir de özellikle şeyi sordum normal para yatırıp çekim yapsam o zaman belge isteyecek miydiniz dedim hayır dediler farkı yok o da çekim bu da çekim dedim sonra cevap vermediler![]()
Aynen öle görünüyor bu alt yapıdan mayıs ayında betexen die bi site vardı almıştım yine çevrim yaptım 2 3 saate yolladılar aynı altı belki sorum çıkarmazlae die alıp çevirdimBosverin o zaman degmez sonrsdan basiniz agrimasin
Dün gece nba 9 kupondan 7 si geldi para olsa inan olmazBosverin o zaman degmez sonrsdan basiniz agrimasin
Kardeşim belge istiyolar başta öle bi durum yoktu şartını yerine getirdik 115 oldu bakiyeyi 100 sabitlediler ve çekimi iptal ettilerben sıteyı hıçbırzamn karalamam bundan emın olun karalayan arkadaşlardabırazda hatayı kendı arasınlar kuralları var sıtelerın ezbere oynarsanız sıte hakkıdır vermemek odemeyı
Kardeşim başta ben sordum öle bişey demediler unuttum ekran görüntüsü almayı konuşmayı 100 tl ile neyin riski hem baştan demiyolar hemde 100 ile ne riski çok çeviren oldu işi yokuşa sürüyolar şuanbelge konusu fınans bırımı rısk gorurse ıster bu normal hemen yanlış anlamayın ama gondermek sıze kalmış genede
ben sıteyı hıçbırzamn karalamam bundan emın olun karalayan arkadaşlardabırazda hatayı kendı arasınlar kuralları var sıtelerın ezbere oynarsanız sıte hakkıdır vermemek odemeyı
[/QUOTE Hatayı kendinde arasınlar demişsin burda hata nerde söler misin bi site yatırımsız bonus veriyor ve bişey istemiyor tek sartı cevrim onuda yapıp çekim veriyoruz burdaki hatamı söler misin kendimde aradım bulamadım
Kardeşim ben seni anladım ama lavivabette zaten kural seçeneği oynatmıyorarkadaş genel anlamda soyledım hata olarak senın ıcınmı dedım bazı arkadaşlar kural dışı oynuyor ondan sonra buraya gelıp yok sıte boyle yok soyle