banlamak buna ödül bana erkek sözü verdi yarın sabah 10 da atıcam para dedi şu açtıgı konuya baknerde bu admin modlar biz olsak banlarlardı
adam degil o zmnbanlamak buna ödül bana erkek sözü verdi yarın sabah 10 da atıcam para dedi şu açtıgı konuya bak
Bizde site verdik ama paparada yazdım neden bı cevap yokOzelden papara hesap no alayim
adam olup olmadıgını yarın sabah 10 da anlıyacagıza
adam degil o zmn
adam olup olmadıgını yarın sabah 10 da anlıyacagız
o borc para istedi bende attım hemen atcam dedi sonra sabah dedi bana borcunu atmadan mıllete paramı atacak actıgı konuya bak papara bılgılerı hersey var bela olurum başınaşimdi vermeyen yarın hiç vermez agaaa
Ordayım burdayım@fiorino21 abi ordamısın
Ora nere bu arada@kumarbaz ordamısın reis
abi bu konuyu açan şahsiyet @Karashan yani sabah 250 lıra cekım yapıcamda yatırım şartı var eksıgım var dedi attım sonra yarın 10 da atcam dedi evrak gonderdım dedi eyvallah dedım şimdi utanmadan mıllete para gonderıcem diyor senden ricam konuyu kilitlermisin abi sabah 10 a kadar eger sozunde durmazsa ben yapacagımı bılıyorum abi senden ricam sabah 10 a kadar banlama abi eyvallahOrdayım burdayım
Bir kere papara sahte kardesim onaysiz paapra 2. Yari vericemabi bu konuyu açan şahsiyet @Karashan yani sabah 250 lıra cekım yapıcamda yatırım şartı var eksıgım var dedi attım sonra yarın 10 da atcam dedi evrak gonderdım dedi eyvallah dedım şimdi utanmadan mıllete para gonderıcem diyor senden ricam konuyu kilitlermisin abi sabah 10 a kadar eger sozunde durmazsa ben yapacagımı bılıyorum abi senden ricam sabah 10 a kadar banlama abi eyvallah
ne 2. yarı ya ne diyon sen =?Bir kere papara sahte kardesim onaysiz paapra 2. Yari vericem