Hmm iyi iyidiğerleri gizli kahraman 🙂
Hmm iyi iyidiğerleri gizli kahraman 🙂
@terry50 mod olarak alsanızaadmin grubumuz geniştir 🙂 ama mod olarak tekim yanlız seviyorum.
Daha büyükleri de gelecek @kumarbaz öyle söyledi hemde bu sefer çekilişsizForumun En Büyük Etkinliğini Kazanamadık Fazla Umut Etmemek Lazım . Öyle Etkinlik Daha Zor Gelmesi . Büyük Etkinlikti.
geçen seferki oran etkinliği gibi gelebilir içeriğini bilmiyorumm....Forumun En Büyük Etkinliğini Kazanamadık Fazla Umut Etmemek Lazım . Öyle Etkinlik Daha Zor Gelmesi . Büyük Etkinlikti.
ZorDaha büyükleri de gelecek @kumarbaz öyle söyledi hemde bu sefer çekilişsiz
Yaratmak ben hiç yaratmadımkendi şansınızı yaratcaksiniz çekiliş yok 😄
fazla bilmiyorum ama yakında diyeyim ...Oran Etkinliği En Sevdiğim![]()
Yakın yakında yakınımıza gelecekfazla bilmiyorum ama yakında diyeyim ...
Geçti dost kervanı eyleme beni severim bu şarkıyıÖdül Alan Kardeşlerimiz Etkinlik Açıcaktı Noldu Yahu NeredelerBir Rolling Yapsalardı Bari
Geçti dost kervanı eyleme beni severim bu şarkıyı
Ben daha çekiliş olmadan söyledim büyük ödülü kazanan kaç kişi aktif söylermisin üyelik açtılar şansları yaver gitti aldılar alacaklarını vınnnn biz napıyoruz 20 tl orda var hadi katlayalım onlar bizi katlıyorBen Yanlış Buluyorum Gerçekten Forumdan Birşey Yapmadan Büyük Ödül Kazanıyorsun . Ozaman Kazananlarında Forumda Birşey Yapması Lazım Rolling Olur Yada Birşey Dağıtabilir . Miktar Önemli Değil Önemli Olan Düşünmesi .
Aynen Öyle Başkan.Ben daha çekiliş olmadan söyledim büyük ödülü kazanan kaç kişi aktif söylermisin üyelik açtılar şansları yaver gitti aldılar alacaklarını vınnnn biz napıyoruz 20 tl orda var hadi katlayalım onlar bizi katlıyor
Yaa oransa kesin bende kesinn 500.000 oran tutturmus insanım 👊geçen seferki oran etkinliği gibi gelebilir içeriğini bilmiyorumm....
Sen 1.000.000 oranda tutturursunYaa oransa kesin bende kesinn 500.000 oran tutturmus insanım 👊