Bende bir para geçse elime yüklü gircem ama sabırla bekliyorumAynen normalde altciyimdir dun alttan cok yattim ulan para atip hepsini ust oynucam dedim oynadim durum bu
Bende bir para geçse elime yüklü gircem ama sabırla bekliyorumAynen normalde altciyimdir dun alttan cok yattim ulan para atip hepsini ust oynucam dedim oynadim durum bu
Aynenkanka herşeyin hayirlisiHepimiz aynı şeyi yaşıyoruz neyse hakkımızda hayırlısı olsun
Eyvallah hollanda turkiye lose olduk olsunGeçmiş olsun
Vay gavatlarNBA 4 dk 9 sayı atmadılar yatırdı beni
Kardesim yuklu oynama bu oyunu cok gider uzulursun ben 50 tl bugun soyuldum yeter aslinda soyulmadim 50 yi viabetten kurtardim ama serefsizler bahane uydurup yatirmadiBende bir para geçse elime yüklü gircem ama sabırla bekliyorum
Nba zaten sikenin krali varNBA 4 dk 9 sayı atmadılar yatırdı beni
Kanka bende para olunca yullu oynarik hep bu aralar yok 20 30 takiliyorux bakalikKardesim yuklu oynama bu oyunu cok gider uzulursun ben 50 tl bugun soyuldum yeter aslinda soyulmadim 50 yi viabetten kurtardim ama serefsizler bahane uydurup yatirmadi
Sebep😂Beni ofkelendirmeyin beyler 😂😂
Masallah tututututuu3DE3 MAŞALLAH DIYIN
Hadi iyisin gene3DE3 MAŞALLAH DIYIN
Niye bizde küfür edeni gördün mü 😂😂Sevgili KuponBaz uyeleri bizim sitede kufur etmek yasak die bakin kimse kufur bile etmiyor 😊😊
Ben burayisevdim aslında zaten herkes gelmeye basladi😂anlaşılan kaliciyiz burda😂
sizli bizli konumaşak kendini yabancı hissediyorsun sonraBunu bize yapmayacaktiniz😄
Tabi seversin güzel ortamı varBen burayisevdim aslında zaten herkes gelmeye basladi😂