Görevi alındı
Guest
Yeniyiz ve böyle etkinlikler yapıyoruz. Bu forum biraz daha geliştiğinde daha muhteşem etkinlikler yapıcazValla foruma yeni üye oldum ama etkinlikler harika sanırım bundan sonra buralıyım
Yeniyiz ve böyle etkinlikler yapıyoruz. Bu forum biraz daha geliştiğinde daha muhteşem etkinlikler yapıcazValla foruma yeni üye oldum ama etkinlikler harika sanırım bundan sonra buralıyım
İnşallah hep birlikte büyümesine yardımcı olucaz 🙏Yeniyiz ve böyle etkinlikler yapıyoruz. Bu forum biraz daha geliştiğinde daha muhteşem etkinlikler yapıcaz![]()
en yakın üyeye 600 mesaj fark atmışsın, ilk 4 e giremezsen şaşırtıcı olur 1.05 veriyorum ödülü almana1 ayda 10 bin rahat olur bence ama calisiyoruz biz benim bu odulu almam zor =(
İStedikten sonra olurda 10 bin gerçekten cok ya bari 5 olsa keşke 😂en yakın üyeye 600 mesaj fark atmışsın, ilk 4 e giremezsen şaşırtıcı olur 1.05 veriyorum ödülü almana![]()
Mesaj saniye sınırlaması yok amaİStedikten sonra olurda 10 bin gerçekten cok ya bari 5 olsa keşke 😂
gunde 300 mesaja 1 ayda tamamİStedikten sonra olurda 10 bin gerçekten cok ya bari 5 olsa keşke 😂
AHaha ama konu yokki etkinlik yok sürekli roling falan olsa uçurrumda benMesaj saniye sınırlaması yok ama![]()
Yarım saate kupon geliyor benden takipte kalAHaha ama konu yokki etkinlik yok sürekli roling falan olsa uçurrumda ben
Takipteyim sabaha kadar 😂Yarım saate kupon geliyor benden takipte kal![]()
Bunu her zaman görebiliyor muyuz
Anasayfada görünüyor her zamanBunu her zaman görebiliyor muyuz
Bulamadım valla cahilliğimi maruz gör 🤷♂️😅Anasayfada görünüyor her zaman