Eywallah hosbulduk.iyi bakalim 😊Hoşgeldin buradayız artık 👍
Aktif üyelerimizden olacağından eminim Hermano 😍😍😍8 sarı mesaj sayım çok değil ama @lazio34 iÇin burdayım ve tahminimi yaptım gracias 😍😍😍
Buradayız hermano 😍😍Aktif üyelerimizden olacağından eminim Hermano 😍😍😍
750 ye ne kalmış, istersen tahminini yapabilirsin, maç saatine kadar 750 olman durumunda tahminin geçerlilik kazanır 🤙750 mesaj lazım![]()
çalışıyorum kral 750 ye750 ye ne kalmış, istersen tahminini yapabilirsin, maç saatine kadar 750 olman durumunda tahminin geçerlilik kazanır 🤙
Yolu yarılamışsın hadi bakalımçalışıyorum kral 750 ye![]()
Ben unutmam 👍Sarı kart çıkmaz mesaj sayım yetersiz
Eğer şans eseri gelirse losev e bağış yaparsınız
Ben unuturum bu etkinliği...
4 sarı kart paramı cmt isterimYeni Malatyaspor - Fenerbahçe maçında toplam sarı kart sayısını doğru tahmin eden 10 üyemize 20 TL papara!
KuponBaz ailesi olarak düzenleyeceğimiz bu etkinlikte doğru tahmin sayısı 10u geçer ise kazanan üyelerimiz çekiliş ile belirlenecektir. Doğru bilen üye sayısı 10un altında kalır ise ödül bilenlerin papara hesaplarına aktarılacaktır.
Katılım şartı +750 mesajdır.
Her üyemizin bir tahmin hakkı bulunmaktadır.
Son katılım Pazar günü maç saati olan 19:00’dır. Herkese bol şanslar
Kazan, ayarlarız4 sarı kart paramı cmt isterim![]()
7 sari kart harykevel50Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe maçında toplam sarı kart sayısını doğru tahmin eden 10 üyemize 20 TL papara!
KuponBaz ailesi olarak düzenleyeceğimiz bu etkinlikte doğru tahmin sayısı 10u geçer ise kazanan üyelerimiz çekiliş ile belirlenecektir. Doğru bilen üye sayısı 10un altında kalır ise ödül bilenlerin papara hesaplarına aktarılacaktır.
Katılım şartı +750 mesajdır.
Her üyemizin bir tahmin hakkı bulunmaktadır.
Son katılım Pazar günü maç saati olan 19:00’dır. Herkese bol şanslar