FREE BONUS Yeni yıl bonuslari alırım tşk :)

lossday

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Paylaşmak zorunda değilim, kendim hazırlamadiğim bı yazı için alırım bı tşk demem, bide adminlerin bunu savunması apayrı bişey zaten hadi kopyalıyorsun güncel bilgi değil adminler de bunu seviyor demek ki,bide ben teşekkür ederim yazmış sanki ben teşekkür etmedim mesajın sonunda, ben bunları diyene kadar nerdeydiler :)
Benim bundan bir çıkarım yok olamazda amacım herkes görsün bı işe yarasın eminim ben bunu paylasmasam bundan haberi olamayacak insanlar var neden vesile olmayim mi . Başka forumda gördüm diyorsun o zaman paylassaydin bencil olmayipta

lossday

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Sende bu yazdıklarını söylememe rağmen kendisi niye paylaşmamış diyorsun bunu ben dahil bütün üyelere sorman gerek ozaman
Ama hiç biriside çıkıp senin dediğini demedi ya da gördüler saygı duydular

lossday

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Paylaşmamış olmam bencil olduğum anlamına mı gelir
Bana göre öyle görüp okuyup gectiysen sadece kendini düşünüyorsundur belki yeri geliyor burada etkinliklere katılıyorsun bilmiyorum ama burasıda senin bı nevi evin ekmek.teknen

lossday

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
benim ilk yazdığım mesajı iyi okusaydın saygı duyup duymadığımı anlardın biraz cahil düşünme geliştir kendini
Kardeşim ben söz verdim birine kimsenin kalbini kırmak istemiyorum tartismakta istemiyorum uzamasin lütfen okuduysan TM işine yaradiysa ne mutlu bana tskr etmenede gerek yok bı beklentimde yok

lazio34

Guest
Ee herkes bencil ozaman etkinliğe rt yapanların arasında bu foruma üye olarak bı tek ben varım sanki, senin daha bı halttan haberin yokken sana burda emeğin olmadığını düşündüğüm için ki istedigimi dusunebilirim ama @lazio34 bu arkadaş ne derse o olacak belli ki istediğimizi düşünmekte yasak herneyse bu mod seni savundu ben 2 gün önce kendisine özel mesajda matbet etkinliğine yatirimsiz bonus diye başlık açsam daha iyi ilgi göreceğini düşünüyorum destek olurmusun dediğimde umrunda olmadı üstelik o konuşmalardan sonra senin bana bencil demene razı olması da daha bı ilginç :)
Paylaşımda sadece matbet yok yalnız. Gayet yararlı bi paylaşım

RusRuleti🇹🇷

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Betgaranti dolandırıcı yillardir söyluyorum bunu herkese uzak durun aman 😊