alfa97
Guest
adresleri nereye yaziyoruz tum sulalenin adreslerini yaziyim
yhu bu nedır bı soylesenız ben bı bk anlamadım
cekilis yok kura yok ev adreslerinin ozeline yaziyoruz yilbasi aksamina kadar forumda aktif oluyoruz oda bize supriz hediyeler gonderiyorKura flanmı çekilcek frebet sanırım
Hım tamam kardeşim teşekkür ederimcekilis yok kura yok ev adreslerinin ozeline yaziyoruz yilbasi aksamina kadar forumda aktif oluyoruz oda bize supriz hediyeler gonderiyor
rica ederim ne demekHım tamam kardeşim teşekkür ederim
yok yatmaz banin acildiysa problem yokturBen banlıydım bi süre benimki yattı o zaman ☹
Bilmiyorum artık kardeşimyok yatmaz banin acildiysa problem yoktur
ben biliyorum merak etme uzun zamandir burdayim kimseyi mahrum etmezler zaten iyilik yapiyorlar iyilik icinde kotuluk dusunulmezBilmiyorum artık kardeşim
Şimdi mi adres yazacaz yoksa yılbaşında miben biliyorum merak etme uzun zamandir burdayim kimseyi mahrum etmezler zaten iyilik yapiyorlar iyilik icinde kotuluk dusunulmez
simdiden ozele yazin adresleri ama yilbasina kadar buralarda olun mesajiniz okunurken adamlarin aklina gelinŞimdi mi adres yazacaz yoksa yılbaşında mi
2 saat sonra yszafimsimdiden ozele yazin adresleri ama yilbasina kadar buralarda olun mesajiniz okunurken adamlarin aklina gelin
Hayaller güzel ama o kadarda abartmamak lazım değilmiYoksa yerli arabamı woww![]()
Bunu yazdığım için araç kokusu göndermesinde üzülürüm vallaHayaller güzel ama o kadarda abartmamak lazım değilmi![]()
Süpriz bakalım kimlere neler gelecek yılbaşından sonra belli olurBunu yazdığım için araç kokusu göndermesinde üzülürüm valla![]()
Valla gönderirse mutlu oluruz güzel yıl olur inş diye gelmezse kısmetSüpriz bakalım kimlere neler gelecek yılbaşından sonra belli olur