Ben isin para kisminda olsam simdiye coktan yazmistim modum.hic elestiri yapmayalim mi biz3.kez özelden bilgilerini yazarmısın diyorum
Ben isin para kisminda olsam simdiye coktan yazmistim modum.hic elestiri yapmayalim mi biz3.kez özelden bilgilerini yazarmısın diyorum
4.kez yazıyorum bak seni bekliyorum lütfenBen isin para kisminda olsam simdiye coktan yazmistim modum.hic elestiri yapmayalim mi biz
Papara yazmadim.ozelden konu ile ilgili yazdim4.kez yazıyorum bak seni bekliyorum lütfen
PekiBen kimseye suçlusun demedim öyle bi ithamım olmadı sana özeldende defalarca haklı olduğunu bu işlerin benimde canımı sıktığını belirttim. Şimdi lütfen yaz bende işime gücüme bakayım
Hayırlı olsunÖdülümün kalan kismi geldi tesekkur ediyorum.
Peki kimler var @KuponBaz ben varmiyim ?Arkadaşlar hediyeler hazır güvenlik amacıyla kargo için bekletiyoruz kargolar yola çıkınca herkese tek tek yazılacak hayırlı yılbaşılar nice yıllara dilerim
Ben burdan yazdım adresi adminim sorun olur muArkadaşlar hediyeler hazır güvenlik amacıyla kargo için bekletiyoruz kargolar yola çıkınca herkese tek tek yazılacak hayırlı yılbaşılar nice yıllara dilerim
Bugun tamamlandiSen almadinmi knk daha
YEni gordumBugun tamamlandi