Evet 3.5 orana yazık oldu son dk daabi gelde çıldırma 😅😅😅
Evet 3.5 orana yazık oldu son dk daabi gelde çıldırma 😅😅😅
Hayirdir entebet?ETKİNLİK BAŞLAMADAN BİTİRİLMİŞTİR. İPTAL EDİLMİŞTİR.
YÖNETİM KARARI İLE BU FORUMDA YATIRIM GEREKTİREN HERHANGİ BİR ETKİNLİK YAPILMAYACAKTIRHayirdir entebet?
Katılanlar vardi ben memnundumYÖNETİM KARARI İLE BU FORUMDA YATIRIM GEREKTİREN HERHANGİ BİR ETKİNLİK YAPILMAYACAKTIR
Yatırımlarınıza zaman zaman ekstra bonus tanımlayabiliriz memnuniyetinizi daim tutabilmek adına .İlgi alakanız için teşekkürlerKatılanlar vardi ben memnundum
Aynen benim yatirim yapmayı ihmal etmeyecegim bir sitehâlâ seviliyorsunuz 🙂 yatırımı enteye yapmaya devammmm
Ben tesekkur ederimYatırımlarınıza zaman zaman ekstra bonus tanımlayabiliriz memnuniyetinizi daim tutabilmek adına .İlgi alakanız için teşekkürler
hala yatırımlar entebet e sorun yokYatırımlarınıza zaman zaman ekstra bonus tanımlayabiliriz memnuniyetinizi daim tutabilmek adına .İlgi alakanız için teşekkürler
14 kişi bilet etkiliğinden kazanım sağlamış 2 kişi memnun değil durumdan biri kazancını katlayan biri kazancını kaybeden . ilginçherkesin görüşü kendine isterse 48 saat olsun paramiz entebette sağlamdaya ona bakarim. 🙂
insanoğlunu mutlu etmek zordur14 kişi bilet etkiliğinden kazanım sağlamış 2 kişi memnun değil durumdan biri kazancını katlayan biri kazancını kaybeden . ilginç![]()
Entebetim ben memnunum saat olayini abartmissiniz eleştiride yapamiyoruz bu nedir böyle hani müşteri hakliydi14 kişi bilet etkiliğinden kazanım sağlamış 2 kişi memnun değil durumdan biri kazancını katlayan biri kazancını kaybeden . ilginç![]()
İnanın mesaimin büyük kısmını bu forum takipçilerine katkı sunabilmek için kullanıyorum.Maalesef yinede bazı üyelerimizi memnun edebilmek mümkün değil kaldı ki sanki bir gasp varmış gibi kazanın ayrı kaybedenin ayrı tepki göstermesi anlaşılabilir birşey değil.Sitemiz tercih edilebilir edilmeyebilir herkesin şahsi tercihidir.Sitemizde sorun yaşayanlar için Destek kısmımıza özelden veya genel olarak paylaşım yapılabilir.Bol şanslar dilerizPireye kızıp yorgan yakma @Entebet destek
Saatlerdir eleştiri yapıyorsunuz ve her eleştirinize cevap vermeye çalışıyorum ama sürekli aynı soruları yöneltiyorsunuzEntebetim ben memnunum saat olayini abartmissiniz eleştiride yapamiyoruz bu nedir böyle hani müşteri hakliydi![]()