Valla ya 4 günde koydum entebet te çekim yapamadanyok yav![]()
Valla ya 4 günde koydum entebet te çekim yapamadanyok yav![]()
kumar böyle birşey :Valla ya 4 günde koydum entebet te çekim yapamadan
betasusdaki dk 80 deki maça girdim 2 gol cıktı daha ne yapaıym D:kumar böyle birşey :![]()
benim 1. maç tamam para hesaba geçsin devambetasusdaki dk 80 deki maça girdim 2 gol cıktı daha ne yapaıym D:
kolay gelebenim 1. maç tamam para hesaba geçsin devam![]()
O zaman böyle yardımcı olalım Bknz. Screenshotya ben sabahtandir entebeti cagiralim adamlar 3-5 liraya tamah edecek insanlar degil demiyorum bosuna Allah razi olsun yemin ederim 1 lirasi bile gozumde degil ben sadece hakli oldugumu idda ediyoum hakli cikmamdaki en buyuk payda size ait ama haketmedigim parayida alamam fakat bu guzel dusunceniz beni cok mutlu etti cok tesekkur ederim iyiki varsiniz 😍😍😍😍
gol yok 2 ihtimalli 😃O zaman böyle yardımcı olalım Bknz. Screenshot
cok tesekkur ederim 😊😊😊 birazdan twitterda sizi paylasacam musadenizle intikam soguk yendiginde cok lezzetli oluyor 😁😁O zaman böyle yardımcı olalım Bknz. Screenshot
Kardeş sana ne yapsak boş sen böyle devam edersen daha çok kaybedersinbeni ikna edin2 hala fikrim
aga ne alakası var zaten ben dk 80 deki maça genelde gol cıkmaz oynuyorum veya ilk yarı dk 25 30 daki maçlara oynuyorumKardeş sana ne yapsak boş sen böyle devam edersen daha çok kaybedersin
berki akşama entebet 20 20 roliing gelebilir))
Valla adamlar hemen yardım etti ufakta olsa en azindan memnun kaldımberki akşama entebet 20 20 roliing gelebilir))
beni mutlu etti teklif bile yeterliValla adamlar hemen yardım etti ufakta olsa en azindan memnun kaldım